- Reaction score
- 3
Informace: V knize jsou uvedeny informace o chemickém průmyslu, které se vztahují k chemickým látkám, a to jak k chemickým látkám, tak i k chemickým chemikáliím:
IUPAC: IUPAC: 1-(3-methylfenyl)-2-pyrrolidin-1-ylpentan-1-on
Triviální název: 3-methyl-alfa-PVP
Vzhled: Bílá, zcela homogenní struktura. Velmi mírný zápach. To vše ukazuje na vysokou čistotu.
Prodejce je rovněž známý tím, že vyrábí a syntetizuje velmi kvalitní produkty s vysokou čistotou.
Před několika měsíci měli 2-Methyl-PVP a 2-Methyl-PiHP. První zmíněný (2-Me-PVP) byl VELMI VELMI dobrý.
Ale... Při vaporizaci ve skleněné dýmce (Methpipe) je tento přípravek EXTRÉMNĚ drsný pro hrdlo.
Zdá se, že není rozpustný v acetonu, ale zkusil jsem promývání a drsnost ovlivnil jen VELMI málo.
Chemikálie mám:
HCl 30%
Hydrogenuhličitan sodný
destilovaný H20
Bezvodý aceton
Hydroxid sodný (pevná látka)
A bělidlo (chlornan sodný)
A nějaký "červený ethanol", který obsahuje ethanol, propan-2-ol a jeho denaturaci hořkou látkou.
Nějaká rada, jak snížit hořkost?
IUPAC: IUPAC: 1-(3-methylfenyl)-2-pyrrolidin-1-ylpentan-1-on
Triviální název: 3-methyl-alfa-PVP
Vzhled: Bílá, zcela homogenní struktura. Velmi mírný zápach. To vše ukazuje na vysokou čistotu.
Prodejce je rovněž známý tím, že vyrábí a syntetizuje velmi kvalitní produkty s vysokou čistotou.
Před několika měsíci měli 2-Methyl-PVP a 2-Methyl-PiHP. První zmíněný (2-Me-PVP) byl VELMI VELMI dobrý.
Ale... Při vaporizaci ve skleněné dýmce (Methpipe) je tento přípravek EXTRÉMNĚ drsný pro hrdlo.
Zdá se, že není rozpustný v acetonu, ale zkusil jsem promývání a drsnost ovlivnil jen VELMI málo.
Chemikálie mám:
HCl 30%
Hydrogenuhličitan sodný
destilovaný H20
Bezvodý aceton
Hydroxid sodný (pevná látka)
A bělidlo (chlornan sodný)
A nějaký "červený ethanol", který obsahuje ethanol, propan-2-ol a jeho denaturaci hořkou látkou.
Nějaká rada, jak snížit hořkost?