- Reaction score
- 7
Zdravím všechny! Chtěl bych synth 3-cmc pro osobní potřebu. Docela jsem si ho oblíbil, ale už ho nemohu sehnat (neustálé podvody / špatné náhražky). Mám trochu zkušeností s organickou chemií, například s jednoduchými extrakcemi na bázi kyselin atd. Procházel jsem toto fórum a je zde několik příspěvků týkajících se tohoto syntezátoru, ale nemohl jsem najít solidní popis, Jen mrtvá vlákna a odkazy na jiné příspěvky, které nebyly snadné sledovat pro nováčka, jako jsem já.
Zde jsou činidla, která jsem zatím nashromáždil pro svůj projekt:
2-Brom-3'-chlorpropiofenon (v kapalné formě)
Dichlormethan
Aceton
Methylamin
HCL 32%
Může mě někdo navést na nějaký dobrý zápis nebo případně video?
Také předpokládám, že při prvním nebo druhém postupu udělám chyby. Abych tedy při tréninku neplýtval činidly, jaká jsou nějaká dobrá minimální množství, se kterými bych měl začít, konkrétně s 2b3c? Mohu začít už s 5 nebo 10 ml ? Zbytek pak upravit pomocí molární hmotnosti?
Předem děkuji!!!
Zde jsou činidla, která jsem zatím nashromáždil pro svůj projekt:
2-Brom-3'-chlorpropiofenon (v kapalné formě)
Dichlormethan
Aceton
Methylamin
HCL 32%
Může mě někdo navést na nějaký dobrý zápis nebo případně video?
Také předpokládám, že při prvním nebo druhém postupu udělám chyby. Abych tedy při tréninku neplýtval činidly, jaká jsou nějaká dobrá minimální množství, se kterými bych měl začít, konkrétně s 2b3c? Mohu začít už s 5 nebo 10 ml ? Zbytek pak upravit pomocí molární hmotnosti?
Předem děkuji!!!