C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 Oct 30, 2023 #1 Jak to převést do mdp2p? Předpokládám, že methylenační reakcí podobnou těm, kterými lze přeměnit vanilin na piperon, ale nejsem si prostě jistý. Může mě někdo nasměrovat správným směrem?
Jak to převést do mdp2p? Předpokládám, že methylenační reakcí podobnou těm, kterými lze přeměnit vanilin na piperon, ale nejsem si prostě jistý. Může mě někdo nasměrovat správným směrem?
G.Patton Expert Joined Jul 5, 2021 Messages 2,728 Solutions 3 Reaction score 2,889 Points 113 Deals 1 30 Oct #2 Dobrý den, nenašel jsem žádné informace týkající se této syntézy. Předpokládám, že můžete zkusit stejný způsob syntézy jako u katecholu. https://bbgate.com/threads/mdp2p-pmk-total-synthesis-via-safrole.884/ Zkuste syntézu v malém měřítku a dejte nám vědět o svém výsledku. C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 31 Oct #3 Přesně to jsem si myslel, že je to můj případ. Pravděpodobně je to dobré jen pro malé měřítko, protože jsem měl dojem, že pro katechol a podobné látky potřebujete velký objem rozpouštědla, abyste zabránili vedlejším reakcím Upvote 0 Downvote
Dobrý den, nenašel jsem žádné informace týkající se této syntézy. Předpokládám, že můžete zkusit stejný způsob syntézy jako u katecholu. https://bbgate.com/threads/mdp2p-pmk-total-synthesis-via-safrole.884/ Zkuste syntézu v malém měřítku a dejte nám vědět o svém výsledku.
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 31 Oct #3 Přesně to jsem si myslel, že je to můj případ. Pravděpodobně je to dobré jen pro malé měřítko, protože jsem měl dojem, že pro katechol a podobné látky potřebujete velký objem rozpouštědla, abyste zabránili vedlejším reakcím
Přesně to jsem si myslel, že je to můj případ. Pravděpodobně je to dobré jen pro malé měřítko, protože jsem měl dojem, že pro katechol a podobné látky potřebujete velký objem rozpouštědla, abyste zabránili vedlejším reakcím