Looking for a vendor Някой от доставчиците на реактиви би ли продавал комплекти за синтез?

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Бих искал да си купя комплект реактиви за производство на амфетамин в малък мащаб, но за първи път, когато правя амфетамин, като имам опит само в екстракцията на дмт в голям мащаб, не бих искал да губя допълнителни пари. Някой, който иска да ми помогне, да ми продаде всичко необходимо за синтез на амфетамин в малки количества? Бих следвал https://bbgate.com/threads/the-easiest-way-to-make-amphetamine-in-the-kitchen.6950/
Не мога да получа достъп до фенилнитропропен или живак в Литва, въпреки че имам прекупвачи и в Латвия, Полша и Германия, за да избегна митниците

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Да, помолих за безплатен, но бих искал да имам най-голям шанс да го получа и вместо това бих платил за самия комплект

View previous replies…

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
В близко бъдеще ще започнем да продаваме комплекти с възможност за получаване на парични средства, когато напишете подробен преглед на синтеза и след това продадете готовия продукт чрез нашия пазар. Междувременно можете да получите комплекта безплатно.

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ще получа ли комплект, ако споделя моя метод за екстракция на ДМТ? Най-вероятно мога да направя такъв, който отнема общо около 1-2 часа хаха STB

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Бих се насочил към редукция на Al/Hg p2np, започвайки с 5-7 g субстрат, или NaBH4/CuCl2, където 10-15 g p2np е много по-малко рисковано и тази скала е идеална за учене чрез повтаряне. Трябва също така да се научите, че увеличаването на мащаба, особено на амалгамната процедура, е за страхуване и човек никога не трябва да се опитва да увеличи мащаба десетократно, без да изпълнява перфектно все повече, но с по-бавни темпове мащаба на приготвяне. Със 100 г трябва да се работи със сериозен опит и оборудване.