H h20 Don't buy from me New Member Joined Oct 7, 2022 Messages 10 Reaction score 7 Points 3 Nov 20, 2022 #1 Здравейте, след варене в продължение на два часа с HCl имаме 2 слоя отгоре черният, а отдолу - HCl При единия трябва да запазим ?
Здравейте, след варене в продължение на два часа с HCl имаме 2 слоя отгоре черният, а отдолу - HCl При единия трябва да запазим ?
B Bartholomeus Don't buy from me New Member Joined Jun 23, 2022 Messages 127 Reaction score 68 Points 28 20 Nov #2 Мисля, че трябва да запазите горния слой, да добавите към него разтвор наoh, така че да излезе freebase След това дестилирайте с водна пара свободната основа Но моля някой да ме поправи, ако греша Upvote 0 Downvote
Мисля, че трябва да запазите горния слой, да добавите към него разтвор наoh, така че да излезе freebase След това дестилирайте с водна пара свободната основа Но моля някой да ме поправи, ако греша
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #3 Най-горният, органичният слой. Upvote 0 Downvote