- Reaction score
- 2
Здравейте. Ще се представя, като кажа, че се пристрастих към модафинил, защото след около една година постоянна употреба (200 мг/ден) той сякаш спря да действа. Затова увеличих тези, мина половин година и сега приемам по няколко хапчета на ден. Установих, че в по-високи дози ефектите му започват да стават подобни на тези от амфетамините. Но по няколко причини не мога да продължа да приемам модафинил по този начин. Първоначално моята еспециалистка ми го предписа за борба с общата умора, причинена от стрес, но сега не иска повече да го приемам, защото се опасява от увреждане на сърцето или мозъка.
Затова се стремя да си произвеждам сам амфетамин или метамфетамин. Имам нужда от него, за да свърша нещо.
Не разполагам с никакво лабораторно оборудване, но мога да си набавя каквото е необходимо. Знанията ми по химия са малко, но ще прочета книги и цялата информация, предоставена тук. Разполагам с необходимото пространство, за да създам лаборатория. Отказвам да купувам глупости по улиците.
Откъде да започна?
Затова се стремя да си произвеждам сам амфетамин или метамфетамин. Имам нужда от него, за да свърша нещо.
Не разполагам с никакво лабораторно оборудване, но мога да си набавя каквото е необходимо. Знанията ми по химия са малко, но ще прочета книги и цялата информация, предоставена тук. Разполагам с необходимото пространство, за да създам лаборатория. Отказвам да купувам глупости по улиците.
Откъде да започна?