Question Какво образование трябва да търся, което липсва във висшето образование?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Занимавам се с висше образование в областта на природните науки. Интересува ме дали има някакви пропуски в знанията за тази дисциплина, които ще липсват във висшето образование, и какви са тези пропуски.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
409
някой да ме поправи, ако греша, но това всъщност е само незаконна химия. ако сте се справили с химията, чудесно! ще трябва просто да научите криминалната страна на нещата като специфични синтези за незаконни наркотици или откъде да вземете прекурсори. "действителните" познания по химия са изключително полезни и тбх, това е частта, с която повечето хора (или поне аз) се затрудняват

Видях един цитат от vespiary, който гласеше нещо като "Мисли като химик, а не като престъпник", и ми се струва, че това има известно приложение тук. незаконната химия не е много различна и не трябва да се третира като такава. 2 много хора прецакват работата си, защото не приемат проектите си (или себе си) достатъчно сериозно, за да направят изследванията или УТФСЕ. много е хубаво, че има някой с висше образование, форумът има нужда от повече такива хора

настрана, добре дошли в bbgate!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Бях отгледан в криминалния свят и по-късно продължих да получавам висше образование и все още се занимавам с това, но честно казано ми се иска да бях избрал различен път още в началото, но това не винаги е лесно, когато си израснал по определен начин. В този свят има много химици, някои добри, повечето лоши, както изглежда. Много от тях не се интересуват от хората, а само от печалбите си и поради това хората умират всеки ден. Този свят би могъл да ни повече хора с разбиране на биологията, което е широк спектър от възможности, но бих си помислил, че разбирането на САЩ по-добре и как различните вещества, които използваме/произвеждаме и т.н., ще работят и може би ще даде някакви насоки на тези химици, на които действително им пука за хората, на които продават. Не съм сигурен, че сме измислили добър и безопасен наркотик, който да можем да използваме, да се надрусаме и да не се разболеем и или потенциално да умрем при срив или смесване с нещо друго и т.н. Това би било най-великата идея, която мога да си представя. Възможно ли е? Може би не, но кой всъщност се опитва да провери дали е възможно? Голямата фармацевтична компания наистина не се различава от добрия производител на метамфетамини. Смешното е, че вероятно повече производители на метамфетамин се грижат за хората, отколкото фармацевтичните компании. Има и такива, които аз наричам малка фарма. Фалшиви производители на хапчета, повечето от които изглежда не могат да разберат как последователно да правят добър продукт. Ако ще го правите, направете го както трябва. Пресованите хапчета биха били страхотни, ако се правеха всеки път по един и същи начин с едни и същи съставки от един и същи "химик." Представете си продажбите и връщането на клиенти, ако беше така. Сега вече се изказвам...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Мисля, че уменията от училище ще могат да се пренасят. Разгледайте сега някои от ръководствата за синтез на форуми, за да видите какво е свързано с това, което учите в клас. Освен това ще имате опит с различни видове оборудване, за да видите кое е най-подходящо за вас