Бях отгледан в криминалния свят и по-късно продължих да получавам висше образование и все още се занимавам с това, но честно казано ми се иска да бях избрал различен път още в началото, но това не винаги е лесно, когато си израснал по определен начин. В този свят има много химици, някои добри, повечето лоши, както изглежда. Много от тях не се интересуват от хората, а само от печалбите си и поради това хората умират всеки ден. Този свят би могъл да ни повече хора с разбиране на биологията, което е широк спектър от възможности, но бих си помислил, че разбирането на САЩ по-добре и как различните вещества, които използваме/произвеждаме и т.н., ще работят и може би ще даде някакви насоки на тези химици, на които действително им пука за хората, на които продават. Не съм сигурен, че сме измислили добър и безопасен наркотик, който да можем да използваме, да се надрусаме и да не се разболеем и или потенциално да умрем при срив или смесване с нещо друго и т.н. Това би било най-великата идея, която мога да си представя. Възможно ли е? Може би не, но кой всъщност се опитва да провери дали е възможно? Голямата фармацевтична компания наистина не се различава от добрия производител на метамфетамини. Смешното е, че вероятно повече производители на метамфетамин се грижат за хората, отколкото фармацевтичните компании. Има и такива, които аз наричам малка фарма. Фалшиви производители на хапчета, повечето от които изглежда не могат да разберат как последователно да правят добър продукт. Ако ще го правите, направете го както трябва. Пресованите хапчета биха били страхотни, ако се правеха всеки път по един и същи начин с едни и същи съставки от един и същи "химик." Представете си продажбите и връщането на клиенти, ако беше така. Сега вече се изказвам...