Question Кои са сайтовете, които продават спори от гъби, които доставят до Канада?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Някой от вас, колеги, знае ли сайтове, които доставят до Канада и които мога да използвам, за да си купя спори за гъби, за предпочитане нещо подобно на sporeworks?
Благодаря

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Какъв е правният статут в Канада? В САЩ те изобщо не се контролират. Култивирал съм много видове и щамове гъби и съм купил само 1 път през спори. Беше Atantis #7, която според мен вероятно е била пребазирана в Mexicana, тъй като са еднакви. Получавах безплатни такива в конкурси за раздаване и търгувах с много от тях. Просто трябва да участваш във форумите за гъби и след известно време хората просто ще ти ги дават или разменят. Вие цените от тези места ни Лудакрис. Преди 15 години продавах отпечатъци на Уоркман за 5 долара на брой и той ги превръщаше в 5-10 спринцовки, които по онова време бяха 18 долара на брой
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Тези са забавни! Това са кубчета? Хм...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Това са Calocybe indica.задвтхстбис ми поток аспиратор бактисинератор и каквото можете да видите там. В един момент имах неща за 1000 долара

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
тук са законни за спорите и има няколко диспансера за гъби близо до града, в който живея, но те не продават спори

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
ВЪЗМОЖНО е да се отглеждат гъби от изсушени гъби. Всичко, от което се нуждаете, са няколко стерилни тампона и малко стерилна вода. Потапяте тампона във водата и го разтривате по ламелите (хрилете) и ще съберете много спори. Необходими са само 2 от съвместим тип. Типът на чифтосване е аналогичен на пола, но гъбите имат до 50 типа на чифтосване. Мъже жени атакуват хеликоптери кръстосвачи булдозери и още 45 други. Това е единственият начин за получаване на спори от някои щамове, като например линията Пенис завист. Хрилете са толкова плътно опаковани, че спорите не могат да излязат и те не произвеждат споров отпечатък.
Друг метод, с който съм имал успех, е да изрежа парче ламелен материал и да го поставя върху петриева паничка с добавен агар. Построих този аспиратор за ламинарен поток за точно 200 долара и той ме отведе от борбата да отгледам каквото и да било до възможността да клонирам всяка гъба, която намеря, и да я култивирам. Ако искате да отглеждате гъби в някаква сериозна степен, имате нужда от това. Дълго време търсих начин да го построя за 200 долара, но утре можете да го построите за 400 долара.
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Тук са представени някои гъби Psilocybe cubensis. Малабари и албиноси А+. Тези снимки са на повече от 10 години. Лично аз не съм голям фен на психеделичните гъби, но за всекиго поотделно

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Това са Calocybe indica.задвтхстбис ми поток аспиратор бактисинератор и каквото можете да видите там. В един момент имах неща за 1000 долара

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Гъбите изглеждат толкова добре, но не разбирам за какво сте построили това бюро ? И какво мислиш за петритата с медена вода, все още не съм си купил агар.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Това е това, което хората наричат аспиратор с ламинарен поток. Тя е противоположност на аспиратора за дим. Вместо да засмуква отровни газове и гнилостни химически миризми, той издухва въздуха към вас. По принцип това е вентилатор на домашна печка, който издухва въздуха през истински HEPA филтър с дебелина 12". Такъв, какъвто се използва в атомните електроцентрали, за да предпазва хората от вдишване на радиоактивен прах. Този филтър филтрира 99,7 % от частиците с големина 0,3 микрона, но работи по-добре при по-малки или по-големи частици. И така, той издухва тази ултрачиста струя въздух и този въздух унищожава спорите на плесените и бактериите ECT. Встрани. Стига да можете да се придържате към асептичен протокол, замърсените растения са в миналото.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw търся стриктно спринцовки за спори, а не някакви алтернативни методи за отглеждане на гъби, така че, моля, отговаряйте само ако знаете някои сайтове или можете да ми ги предоставите. благодаря.