Искате да ви помогнем с проектирането на нов ААС.

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Е, в идеалния случай искам да направя свой собствен дизайнерски стероид.

Не знам много за дизайна на съединенията и за това как модифицирането на структурата променя ефектите. Не съм учил това и понеже Google е толкова силно цензуриран, че вече не можеш да намериш дори сайтовете за игрищата.

По принцип 17-а орален стероид, производен на DHT, възможно най-лек за черния дроб и по същество безкрайно анаболен - помислете за тренболон, но... силен... lol.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
353
Проектирането на психеделични вещества е много по-безопасно... Страхувам се, че не мога да обещая безопасност с нито един биоактивен стероид, ефектите трябва да се определят чрез тестването им, а за хепатотоксичност не може да се гадае. Не бих ги изпробвал върху себе си.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
903
Струва си също така да се вземе предвид сложността на стероидния синтез

Moonbow112ix

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Той е прав, че това е съединение с прикрепен естер, след което, както @Power Сигурен съм, че знаете, след което се емулгира с BA и BB и носещото масло; но сложността на нандролона, например фенилпропионатния естер, както и деконатния естер, наистина всички съединения на 19-нор са интензивни от гледна точка на химика, колкото повече те се превръщат в метилова версия или Dht дериват идеята е една от най-добрите, които съм чувал поради посочените причини, но помислете за това така M1T и superdrol е по-лесно да имитирате да речем eq и masteron или каквото и да е производно и да промените нещо в тази съществуваща химическа структура евентуално нещо може да бъде опростено, а може би не обаче аз не знам част от синтеза на AAS едва ли знам нещо за начина, по който структурата на съединението се държи дали това е химическата структура или пътя на синтеза, ако имах добър източник за Raws, щях да бъда на него като мазнина на бекон, чисти, чисти сурови хормони не са най-лесните за получаване imo, като преди 10 години изглеждаше, че има много от него, като много...но аз съм фен и на trt така взрив и круиз приятел хахаха ако искате да говорите за бизнес плъзнете в съобщенията човек, ако не просто да сметнете shit и скачам нови идеи, получих толкова щастлив, когато видях вашия пост и всичко, свързано с AAS