Looking for a vendor Опитът на продавачите!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Здравейте, момчета. В момента се опитвам да купя някои прекурсори от ALIBABA. Опитът е див и страшен. Имам толкова много съобщения от търговски представители, които ми изпращат RFQ с различни ценови предложения.

Това, което най-вече ме тревожи, е, че някои от търговските представители са толкова некомпетентни, че не знаят какви химикали съм поискал, като проверяват CAS#, но бързо ми пишат с ценова оферта, а след като ги обстрелвам с логични въпроси, тогава започвам да виждам някои червени знамена.

Някои продавачи звучаха надеждно, но както се казва, няколко лоши яйца развалят партидата. Вече поръчах, но моят доверен доставчик не разполага с основния ми прекурсор.

Някой имал ли е лош опит при покупка от Alibaba?

Моля, споделете своя опит или доверен контакт.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Не мога да споделя контакт, но вече съм имал лош опит.

Най-добрият показател за добър доставчик е, ако доставчикът е отворен за добра комуникация, включително по електронна поща, и може да покаже с течение на времето, че се интересува от дългосрочни бизнес отношения, а не само от една бърза продажба.

Кой основен предшественик ви липсва?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''Най-добрият показател за добър продавач е, ако продавачът е отворен за добра комуникация, също и по електронна поща, и може да покаже с течение на времето, че се интересува от дългосрочни бизнес отношения, а не само от една бърза продажба''.

Сякаш споделяме едни и същи или сходни мисли по отношение на отношенията продавач-купувачһттр://....! Ще ви изпратя DM за моя основен предшественик

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Хубаво, очаквам с нетърпение да чуя от вас