Question валерфенон

general

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
18
Може ли някой да ми препоръча доставчик, може би в съединените щати, моля, благодаря!

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
312
Силно препоръчвам да си го направите сами чрез ацилиране на бензол по Фридел-Крафтс с валероилхлорид и безводен AlCl3... ще ви научи на много неща (за съжаление ще трябва да дестилирате във вакуум)... Сигурен съм, че ще намерите източник на желаното съединение, но се пазете от бромирания междинен продукт, който е отвратителен лакриматор (като за оръжие)... Успех!

general

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
18
О, боже, благодаря за бързия отговор. сега се страхувам. няма нищо лошо в това, че съм научен, но съм малко претоварен с химията зад това, което искам да синтезирам, т.е. да получа валерфенона в пълното му състояние. по принцип точно сега знам много, много малко.Позволете ми да ви попитам следното, как човек би могъл да разбере, че ще получи междинен продукт с бромирани съединения? това е характерно за някои продавачи на този продукт? може би съм над главата си по този въпрос, но не се отказвам наистина от нищо.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
312
много по-добре е да си купите вече халогенираните неща и да ги преместите бързо в реактор, който да запечатате добре, и след това да реагирате с амин по метод, който ви харесва (има много възможности за избор)