Looking for a vendor Валентино Картел

Patron

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Здравейте, мога ли да се доверя на Валентино Картел? Ако ще купувам 1 кг кокаин?
Някой да е купувал от него голямо количество?

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Здравейте!
Преди да поръчате 1 кг, можете да закупите по-малко количество от нас, за да се уверите в нашето качество и легитимност. Оттук нататък можете да си проправяте път нагоре;)
За разлика от тези други алчни/измамни продавачи в този форум и на други места, ние нямаме "MOQ", тъй като това е напълно ирационално, тъй като никой не би предал толкова пари на анонимен човек в интернет:ROFLMAO:

За да видите някои отзиви от мои редовни клиенти, отидете в моята група и се убедете сами:

[GROUP=73][/GROUP]

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
вътре във форума е по-добре да посочите BB кода на вашата общност вместо връзката към групата
SGSbgqFDtd

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Ако искате да закупите тези количества, най-доброто, което може да ви се случи, е пакетът да не пристигне
Ако знаете как да получите този продукт, без да сте в опасност
Ако извършите плащането чрез bbescrow, той ще ви изпрати поръчката и след като я имате при себе си, можете да финализирате сделката.

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
@Patron Напълно съм съгласен с това, което всички останали казват тук. Винаги, когато сте готови, ми кажете!

MadRabbit

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Сър, каквото и да поръчате, ще го получите, както той каза, поръчайте по-малко количество в началото

MadRabbit

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Да всичко, което поръчах, получих.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Аарон Стивънс е измамник много добър измамник, чието истинско име, между другото, е Аарон Роджърс и живее в Северна Калифорния, като ограбва хората с голям кръгъл коремен смях. Тук ги наричат "розовата мафия", следователно "картелът Валентино". Валентино - дизайнерът. Един от най-плодовитите измамници, които някога сте виждали, много ловък. Бих избегнал всяка сметка, дори отдалечено свързана с този боклук, тъй като в крайна сметка той ще ви получи и това ще бъде всичко, няма повече пари.