A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Здравейте Разполагам със 100ml чист фармацевтичен епинефрин, искам да ги използвам като стартер. Според вас каква е най-добрата му употреба?
Здравейте Разполагам със 100ml чист фармацевтичен епинефрин, искам да ги използвам като стартер. Според вас каква е най-добрата му употреба?
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #2 Брезова редукция на ефедрин до метамфетаминов хидрохлорид. За реакцията са ви необходими литиеви ленти и течен амоняк. Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Епинефрин = адреналин =/= Ефедрин, за съжаление Няма голяма развлекателна стойност, може да го използвате в случай на алергичен шок или сърдечна недостатъчност. Възможно е окисление до адренохром, въпреки че се съмнявам, че това има по-голяма стойност от самия епинефрин. Upvote 0 Downvote
Брезова редукция на ефедрин до метамфетаминов хидрохлорид. За реакцията са ви необходими литиеви ленти и течен амоняк.
Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Епинефрин = адреналин =/= Ефедрин, за съжаление Няма голяма развлекателна стойност, може да го използвате в случай на алергичен шок или сърдечна недостатъчност. Възможно е окисление до адренохром, въпреки че се съмнявам, че това има по-голяма стойност от самия епинефрин.
Епинефрин = адреналин =/= Ефедрин, за съжаление Няма голяма развлекателна стойност, може да го използвате в случай на алергичен шок или сърдечна недостатъчност. Възможно е окисление до адренохром, въпреки че се съмнявам, че това има по-голяма стойност от самия епинефрин.
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #4 Ок Upvote 0 Downvote
A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 20 Jun #5 Значи не е ценно да се използва като за начало на всякакви други химикали? Upvote 0 Downvote