Question Помощ за подправки

helion60

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте на всички, бих искал да разбера дали има прилични магазини за подправки (k2/legal highs), които биха доставили в ЕС или Великобритания?
2-рият въпрос е дали бих могъл да си набавя всички необходими неща, за да си приготвя сам (имам хора в източната част на ЕС, които могат да си ги купят, ако са налични там, но все още не съм сигурен какви продукти търся) прочетох много в този форум (нямам никаква представа, що се отнася до химията), спомням си, че навремето получавах този продукт, наречен damnesia (снимка1и2), ако има място, където мога да си го купя, или някой може да ми помогне с някакви съвети или линк към урок за това как да си го направя, Благодаря.

Attachments

• MW9BRInKvO.png
    MW9BRInKvO.png
    134.8 KB · Views: 257
  • UY9lQqr4DF.png
    UY9lQqr4DF.png
    82.2 KB · Views: 238

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Напоследък е трудно да се купуват синтетични канабиноиди за производство на смеси за пушене. Силно се надяваме, че някой от нашите потребители ще успее да организира лаборатория за синтез и ще продава ноиди.

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
я, но толкова много измамници продавачи, все още по пътя ни за закупуване на химикали и тестване на продавачи, скоростта е станала неочаквано бавна

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Някой знае ли какво означава моят продавач да купи ADBB? Не мога да намеря последователен отговор.