Ако е в САЩ, както казахте, до голяма степен трябва да се надявате, че няма да го намерят, дори и да поръчате химикал от сивата зона. Вероятно просто ще я конфискуват по време на транспортирането, ако я хванат, но това са САЩ, ние обичаме нашата прекалено деспотична полиция.
Само мнение, но имам чувството, че списъкът на най-лесните и достъпни прекурсори са PMK етилглицидат и хелионал, а след това има и други като този, който друг човек спомена, мисля, че е mdp2np, а също и по-"назад" като пиперонилов алкохол и пиперин. Просто зависи от това колко риск искате да поемете и колко работа искате да свършите, за да стигнете до амина.
За това, което си заслужава, работех в една от частните транспортни компании, една от големите. Там минават толкова много гадости, че на ниво работници никой не би се притеснил, ако от кутията падне цял килограм. Супер натоварено е, супер стресиращо е и числата/коефициентите са много в твоя полза. Веднъж имахме пакет, който просто миришеше на трева, и просто го изпратихме, защото това е проблем на някой друг, а на нас не ни пука.
Ако сте фокусирани върху безопасността, поръчайте пратката си на Tor браузър в публичен интернет, докато носите много дрехи като шапка и слънчеви очила. След това почистете дома си от всичко незаконно, имам предвид всичко. Дори не джойнт да имаш там. Ще бъдете добре.