Question Репресиране на кокаин на прах

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Някой знае ли как да репресира кокаин на прах и все пак да има рибена люспа? Опитах се да го репресирам и той изглежда матов, без блясък. Освен това НЕ съм слагал никакви режещи агенти в продукта. Благодаря

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Трябва да използвате преса с хидроличен лагер и подходяща квадратна кутия от стоманена плоча с дебелина 20 мм и капак за компресиране с лого или печат по ваш избор...
Пластмасова опаковка и месарска хартия, за да не се залепва за метала и да не се разнася навсякъде.

Най-добрият метод за придаване на блясък е да се използва (борна киселина) или (мика на прах), което е добър нож за придаване на блясък и ефект на рибена люспа.

Най-доброто съотношение, което открих, е
●Чиста перла 90% 1 кг неразрязан
●220 г борна киселина
●30g мика на прах {Бяла перла}
●50g лидокаин
●200g креатин

Също така за малко по-силен удар може да използвате амфетамин за малко повече прилив, но зависи от вас какво искате и вашите хора да консумират...

Ако искате да придадете миризма на дизел или лак за нокти, можете да пръснете малко количество в смес с бутилка със спрей, но само 1-3 пръскания за тази миризма, която потребителите обичат!

Надявам се, че това е било полезно

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Здравейте, опитвали ли сте да помиришете борна киселина? Хареса ли ви?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton всички в Австралия го използват, за да режат там C тук най-добре се реже, като се обикаля атм не гори, но при измиване обратно се разтваря.

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Здравейте, брато.
Имате ли снимка как изглежда комбинацията след пресоване?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Не препоръчваме да се правят каквито и да било съкращения и да се продава/използва нечист продукт според политиката на Форум BB за намаляване на вредите.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Какво обаче да кажем за свръхмощните лекарства? Например етазените или канабиноидите

Няма ли да е по-добре те всъщност да бъдат съкратени с безопасно и неактивно вещество? Повечето наркомани са твърде глупави, за да използват безопасно толкова силни вещества (аз бях такъв, така че знам)

(Не се подигравам, надявам се да не е излязло така, легитимен въпрос)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
съжалявам, че се намесвам... разбери 1 нещо. искаш да намалиш, за да изкараш повече пари. защо не поискаш по-добра цена? поставяш нарочно само от името на портфейла си риска за всякакъв вид опасност за някой, който е решил да ти позволи да изкараш нещо... виж,,, няма писани закони за това... очаквай, че някой ден някой ще е по-умен и ако нямаш късмет, този човек ще стане психично болен от твоя еликсир и ще ти откъсне главата и ще ти се изсере във врата

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
В случай на свръхмощни вещества си струва да се използват пълнители в таблетните форми. Канабиноидите са различна тема като цяло. Говорих за наркотици като кокаин, метамфетамин, амфетамин и т.н., които не могат да ви изпратят в интензивното отделение или в ковчега от десетина мг.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Виж, ако ми дадеш това и аз ще разбера... wtf, трябва ти порция природни закони... борна киселина и прочие...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Тъпо ли е, че всички вие мислите, че единственият начин да направите миксирания кокаин блестящ е да използвате борна киселина.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Не бъдете алчни момчета. Давайте на хората добро оборудване

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Борната киселина не се доближава много добре до вида на кокаина. Този човек току-що е взел 90% кокаин и го е превърнал в 54% вещество от кофите за боклук с намаление. Цялото тегло, което е добавил (500 г), сега е кокаин за правоприлагащите органи, ако ви хванат Имали сте 1 кг кокаин, а сега имате 1,5 кг. Ако поискате 75 долара/г за намаленото вещество и 100 долара за 90%, повечето хора биха платили допълнителните пари. Държали сте по-малко тегло, не сте изразходвали време или пари за подправянето му. Цялата идея е сгрешена логика. Ако наистина не сте направили нищо по него и просто се надявате да го съберете отново, предлагам да го поставите в нещо малко, да добавяте вода по капки, докато не се овлажни БАРЕЛНО. Вероятно 2 капки (1/10 мл) на грам и го затоплете в микровълнова фурна за 1 СЕКУНДА. Това ще изравни полярните молекули на кокаина. Ако все пак сте сложили нещо в него, трябва да го буферирате ( с киселина), защото сте нарушили рН. Ако поискате, ще развия подробно моите разсъждения.