Question Намаляване на отпадъците

pseudorando

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Колкото и да се опитвам, не успях да открия никаква документация относно извличането на _ от урина.
Основно се интересувам от възстановяването на амфетамин(и).
Намерих някакъв .pdf файл, който се върти из мрежата и описва процес на извличане чрез газова хроматография, масспектроскопия или някаква друга недостъпно сложна и вероятно патентована технология/процес.
Чух обаче терминът "писинг лаборатория" да се споменава от един приятел, който твърди, че се е сблъсквал с тях от първа ръка в... не толкова лабораторни условия.
Наясно съм и с термини като "тинк-туикинг", който, ако не се лъжа, се отнася конкретно до пиенето на омагьосана урина... не.

Както и да е, ще споделя разказа си за едно пътуване на сляпо по този стар жълт път.
Нямах никаква представа дали ще успея да науча необходимата(ите) техника(и) за извличане, но се чувствах оправдан в мисълта, че метод трябва да съществува; и така, както се казва: "правете сено, докато слънцето грее"...

# [КОЛЕКЦИЯ]
Урината беше събирана през цялата година на сравнително интензивна употреба на амфетамини.
През повечето дни тя включваше комбинация от амфетамин "d-", "l-" и "m...".
* Средната дневна доза на "m...амфетамин" е оценена на 100 mg (приложена орално).
* формулировките/дозите на вариантите "d" и "l" няма да бъдат разкривани (тъй като това може да бъде полезно за мръсните фашистки свине, които несъмнено ще патрулират този форум (ако приемем, че това не е някакъв вид медоносна зона по начало)).
* Потенциращият ефект на антиацидите е известен и се избягва, за да се осигурят теоретично високи секвенции.

През повечето време урината се събираше в движение в 500-милилитрови бутилки с вода (откъдето идваше).
* От време на време една от тези бутилки все още съдържаше някакво (за съжаление изглеждащо нетривиално) количество питейна вода в момента на събирането.

# [МЕТОДОЛОГИЯ]
Направих всичко възможно да запазя контролните групи: мъгълската урина се съхраняваше отделно от омагьосаната урина.
Забелязах, че в омагьосаните контейнери винаги се образуваше слой кристална утайка, която започваше да се образува в рамките на няколко дни и като че ли напълно се утаяваше след няколко седмици.
* Проби, събрани при селективно въздържане само от м...амф, забелязах, че образуват значително по-тънък слой.
* Контейнерите в контролната група - уринирани от мъгъл - не образуваха никакъв слой утайка.
Предположих, че този кристален утаечен слой трябва да е смес от метаболити и/или от целевия материал.
- Смятам, че това предположение беше първата ми грешка, и в крайна сметка - стимулиран да намаля площта за съхранение на урината си в тайник - се затрудних да въведа повторяем процес на кондензиране на (предполагаемия) целеви материал... и изхвърляне на горния слой урина...

# [PROCESSING]
1.) Оставете урината да се утаи за около месец ,
2.) внимателно изсмукваме по-голямата част (но не целия) от горния слой - промивайки го в тоалетната (facePalm-Emoji?).
3.) комбинирайте останалия долен слой от всеки обработен контейнер от 500 мл в бутилки за сода от 2 л.
* Повтарях този процес - комбинирах утайката във все по-големи и съответно по-малки контейнери, докато
накрая ми остана по-удобен за управление тайник от комбинирани слоеве утайка под ужасяващо черни смеси от отлежала урина... най-отвратителната субстанция, която някога съм срещал.
* При последното пускане, опасявайки се, че съм предприел този труден процес погрешно, реших да направя корекция. Вместо да изсмуквам горния слой в тоалетната, цялата останала течност беше пренасочена в трилитрова кана - всичко, с изключение на една бутилка от 1 л, която беше развила толкова здрав слой утайка и под него почти прозрачен слой урина, че беше обявена за специална и беше оставена настрана.

# [RECOVERY]
Продуктите от описания по-горе процес:
(проба-А): Специалната" бутилка от 1 л, спомената по-горе, съдържаща ~300 мл утайка.
(проба-В): Квазиизолирана кристална утайка <= 900mL (при старание това количество можеше да бъде много по-голямо... факт, който вече не ме притеснява, като се има предвид, че съм почти сигурен, че е безполезен, както скоро ще видите).
(проба-C): 3 литра годишна уродлива черна течна смес от пикоч с неизвестно количество (ако изобщо има такова) образуващ се утаечен слой.

* Не бях сигурен кой разтворител да използвам (ацетон срещу IPA срещу ???), реших да започна с ацетон за проба-А и да продължа оттам в зависимост от резултатите.

(A): След като течната урина от проба-А беше прелята в проба-С (която напълно допълни този 3-литров контейнер), "целевият" материал беше извлечен чрез разбъркване в част от ацетон и прехвърлен в малка стъклена купа. Втора порция ацетон се използва за възстановяване на останалия материал и се комбинира в посочената купа.
(A): Сместа се разбърква и след това се филтрира два пъти през филтри за кафе, след което се оставя да се изпари. Използваните филтри се запазват и съхраняват в буркан.
(A): Изпаряването трябваше да се извършва на случаен принцип и по този начин с прекъсвания; ако си спомням правилно, изпаряването отне около една седмица без помощ.
(A): Никога не се е стигало до "кристализиране", но след като изсъхне, купата се покрива с нещо, което прилича на пулверизирани парчета с мътнобял, но съвсем прозрачен цвят... Това много приличаше на... откъдето е дошло... Надявах се.
* Субективен анализ на проба-А:
- Аромат: никакъв
- Усещане за парене при надуване: няма
- Ефект(и) от пероралната доза от ~50 mg: няма
...проба-А беше изстъргана в малък стъклен флакон, където остава да се съхранява.

(B): Няколко порции IPA бяха добавени към ~900 ml утайка и разклатени енергично.
(B): След това разтворът беше филтриран няколко пъти през филтри за кафе, накрая в чиста купа за изпаряване.
(B): Използваните филтри за кафе бяха събрани в буркан. Съдът с вода, достатъчно голям, за да побере буркана, се слага да заври. Котлонът се изключва и бурканът се поставя в тенджерата. След около 30 минути бурканът се изважда от все още горещата на допир вода и се разклаща енергично. Направих това три пъти.
(B): Съдържанието на буркана - филтърът и всичко останало - се филтрира с вакуум, докато е още горещо.
(B): Филтрите за филтрирано кафе отново бяха съхранени в буркана и прибрани.
(B): След това филтрираният разтвор се добавя в купата за изпаряване и се разбърква минимално.
(B): Разтворът се е изпарявал в продължение на седмици без никакви признаци на рекристализация.
(B): Преместих го във фризера за около 18 часа. Не беше наблюдавана никаква промяна.
(B): След това започнах процес на оставяне на купата над слаб източник на топлина, за да ускоря изпарението.
(B): Внимавах никога да не я довеждам до кипене и само от време на време забелязвах пара.
(B): След като се свали от котлона, купата се преместваше във фризера за няколко часа, преди да бъде прибрана на сигурно място.
(B): Тази гореща/студена обработка е извършена три пъти в продължение на около една седмица, в началото на която обемът е оценен на ~100 ml.
(B): Странно е, че след като разтворът е бил намален до ~75 ml, той частично е замръзвал, но веднага се е разтапял при изваждане от фризера.
(B): На този етап реших просто да оставя купата необезпокоявана в нехладилно, но все пак хладно и тъмно помещение. Тази сутрин изглеждаше, че е около 50 ml. Тя е мътна, бистра/бяла на цвят (подобна на крайния продукт от проба А) с малък слой от примеси с цвят на мръсотия, които не са могли да бъдат филтрирани и които изглежда се отделят по естествен начин, ако бъдат оставени необезпокоявани. Въпреки това, тъй като единственият ми сепарационен тунел е груба лична конструкция, не смятам, че би било възможно да се опитам да прекарам през него толкова малък обем материал.

(C): в готовност...

# [ЗАКЛЮЧЕНИЯ]
(*) Поради следните причини смятам, че съм направил трагична грешка в началото на процеса, когато предположих, че кристалният седиментен слой трябва да съдържа целевия материал.
- Продуктът от проба-А не изглежда да съдържа целта.
- Въпреки че проба-В все още се изпарява, фактът, че толкова много утайка е била сведена до толкова малък обем течност, без да се рекристализира, не предвещава нищо добро.
- След като изгледах някои от видеоклиповете на Уолт (като "Preparation_of_2-Bromovalerophenone", "1-Phenyl-2-nitropropene_P2NP_synthesis" и "Amphetamine_synthesis_via_NaBH4"), наблюдавах модел, при който винаги, когато се налагаше разделяне, съответният целеви материал беше в горния слой. Възможно е да е съвпадение, но мисля, че не е.

(?): Дали не съм пропилял последната година от живота си, играейки си тайно с писи?
(?): По-вероятно ли е търсеният(ите) материал(и) да са били в изхвърления горен слой течност?
(?): Какво е можело да се направи, за да се извлекат?
(?): Разгражда ли се целевият материал? С каква скорост? Какви са факторите за това? (Не забравяйте, че все още разполагам с образец С...)

Zephry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Това ме накара да се смея толкова силно, че не мога да кажа дали това е изработен тролски пост или не xD. МАмф е толкова евтина, защо някой ще си губи времето и ще играе с писи 0.0. Много по-малко смъркане на пикаещи кристали

pseudorando

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Това е едновременно. Повярвайте ми, през цялото време се пуках, докато го пишех... но е истинско. Имайте предвид, че "експериментът" се състоя преди да науча за този форум. Сигурен съм, че информацията, която търся, може да бъде екстраполирана от някои от вече публикуваните материали. Затова си позволявам смирено да помоля, ако е възможно, някой да ме насочи към някакъв подходящ материал, ключови думи, каквото и да било. Аз ще свърша работата, но предпочитам да не се лутам в тъмното в търсене на стартовата линия.
Очевидно съм в края на дълга верига от посредници, защото никога не съм успявал да го намеря за по-малко от 100 долара/г.
Да кажем, че консумирам по един грам на всеки две седмици и 50% (проучванията сочат, че е по-близо до 70%) се изхвърлят. За една година това ще са 13 грама или 1300 долара, излишно изпуснати в канализацията, и това е консервативна оценка.
Надявах се да изработя повторяем процес за възстановяване, преди бедността да ме застигне отново.

...има и още.
Възнамерявам да създам някакво специализирано устройство, което да автоматизира възможно най-много. Представям си черна кутия близо до пресечната точка на 3d-принтер и камерна тенджера.
Например, ако "осоляването" е това, което трябва да правя, тогава една част от кода може да изглежда така:
blackBox() { if pH.check() < [идеален диапазон] salt.add(); разбъркване(on); blackBox(); else разбъркване(off); return }
Влиза омагьосана урина, излиза мъгълска урина, а _amph се запазва за по-нататъшна обработка.
Безплатни прототипи ще бъдат предоставени на всеки, който ми предостави полезна информация.

И накрая, позволете ми да отбележа, че това е очевидна възможност за намаляване на вредите. Колкото и смешно да е всичко това, наистина има хора, които направо пият урина. Например, има едно стендъп комедийно шоу, мисля, че се казва "Не мога да повярвам, че това се случва", с епизод, озаглавен нещо като "пиене на метамфетаминова урина". Комикът, който разказваше историята, се опитваше да разбере как да извлече мамф от урината; но "химията е трудна"; и започна да пие урината си.

Zephry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ах, по дяволите, това е скъпо, там, където живея, е 40 долара за 8 топчета / 3,5 грама

Zephry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Също така извършването на тест за TLC, точка на топене и реагент е много по-точен начин да проверите дали има това, което търсите

pseudorando

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2