Question Реципиент с основно оборудване и лесни за получаване неща

Ayosquzuz

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
И така, това, което търся, е основна рецепта за метамфетамин, която мога да направя, като използвам добре лесни за получаване инградиенти и известно лабораторно оборудване като колба за реакция, колба за варене и т.н. Все още съм съвсем нов в тази област и следвах една проста рецепта, но сега искам да променя малко нещата, докато уча химия, за да имам по-добро разбиране на тази тема и евентуално да измисля свой собствен метод за синтез. И би било хубаво, ако поставите ингридиент, оборудване и списък стъпка по стъпка.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
На този форум има форум, наречен "най-простите рецепти", превъртете надолу, докато го видите, и започнете оттам. Аз знам за 40 маршрута за получаване на метамфетамин. Няма да измислите свой собствен метод за синтез".
Моля те, използвай шибаната търсачка. Също така прочетете правилата ay в долната част на всяка страница, където се казва: " ПРАВИЛА" Вашият 3-ти човек тази седмица се присъедини и поиска да бъде хранен с бутилка веднага, преди дори да прочете правилата.
Те искат лесен метод за производство на невероятни наркотици с неща, които можете да получите в WALMART. Ако правенето на наркотици беше лесно, щяхме да бъдем наводнени с наркотици.

petegazinya666

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Need a quick and easy tek for pure meth, with the following reagents:
Ibuprofen 800
Miscellaneous flavors of “5 hr energy drink”
And capri sun….
Plz include info on how to maximize yield to at least lbs or more