Looking for a vendor Психонавт, който постоянно търси

helon262

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Здравейте на всички, наскоро се присъединих и се радвам, че тук има такъв голям ресурс. С начина, по който се развива светът, е хубаво да намериш открита мисъл и дискусия без цензура и забрани. Макар че в бъдеще ще отделям доста време тук, за да прегледам цялата информация в сайта, се надявах, че вие ще можете да ми дадете насоки за намиране на добър доставчик на - LSD, COCAINE и XANAX? Трудно е да се гледа през последните десет или повече години как качеството на наркотиците пада, а цената им се покачва. Мутрите от Министерството на отбраната и Агенцията за борба с наркотиците направиха така, че химическите прекурсори за кокаина да се намират толкова трудно, че целият кокаин, който съм пил през всичките тези години, е бил боклук, направен с някаква глупава екстракция и подготовка. И аз бих паднал, ако някога успея да намеря истински фармацевтичен ксанакс, а не някакъв пресован аналог на бензо, който е отровен химикал за изследвания. Ако някой от вас може да ми хвърли спасително въже за наркотици, ще съм му безкрайно благодарен.