Question Възможно ли е псевдоефедрин (120 mg) таблетки с удължено освобождаване да се използва за метамфетамин ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Имам таблетки левоцетиризин (5 mg) + псевдоефедрин (120 mg) . Мога ли да направя метамфетамин с тези хапчета ? аз съм от Индия.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Тези таблетки са подходящи за производството на метамфетамин. Трябва да извлечете псевдоефедрина от тях.
Не знам с какъв вид черупка разполагате и дали ефедринът може да бъде извлечен със спирт.
Затова бих направил прах от таблетките и бих разтворил всичко във вода, бих добавил разтвор на алкалния NaOH до нш 11-12 и бих запълнил с петролен етер... извлечете основата няколко пъти с етер и я промийте с вода. Ще я изсуша от водата.
Дестилирам петролния етер и превръщам основата в псевдоефедринов хидрохлорид.
След това изберете технологията, по която искате да получите метамфетамин.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Приятно ми е да се запознаем с вас, господине. Бих искал да науча повече за този процес.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
И така, в крайна сметка дали ми е необходим псевдоефедринов хидрохлорид или ефедринов хидрохлорид, за да направя метамфетамин ? Защото имам и тези флакони с ефедрин хидрохлорид, всеки от които съдържа 30 mg ефедрин хидрохлорид.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Няма разлика.
За да получите лед, ви е необходим l-ефедрин или d-псевдоефедрин. По правило лекарствата съдържат желаната форма.
Така или иначе, ще получите метамфетамин.
Много е лесно да се извлече желаният продукт от ампулите. Направете водна баня и изпарявайте течността върху плоча и промийте ефедрин хидрохлорида с безводен ацетон.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
Здравейте, Хенк
Имам същото хапче. Има още една съставка, написана на блистера, на която пише - Цвят - червен железен оксид usp-nf. Методът, който казахте, работи за хапчето със сигурност? защото потърсих в reddit, там пише, че различните хапчета имат различни методи, но тяхната база данни е чисто американска.

Физическо описание на хапчето - 80% от хапчето е бяло на цвят, а останалите 20% са светлочервени

Не разбрах това
"Извлечете основата няколко пъти с етер и я измийте с вода. Ще я изсуша от водата." "Ще дестилирам петролния етер и ще превърна базата в псевдоефедринов хидрохлорид."

когато етерът издърпа в себе си псуедо. трябва да го замразим, за да може псуедото да образува кристал, нали? Подобно на начина, по който се извършва извличането на дмт, нпс се замразява за 24 часа, за да се образува кристал. Същото ли е с psuedo? Psuedo е HCL, защо трябва да дестилираме етер и да превърнем основата отново в HCL?