Question Цена на кокаин

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Здравейте, как сте Бих искал да знам кои са най-добрите цени за чист кокаин на 90%/100% от 1 кг

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
296
Deals
1
Смесени цени в световен мащаб 👍, освен ако не знаете от коя държава го искате, ще получите действителна цена

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Съжалявам, че забравих да уточня, че се намирам в Европа, така че държава в Европа би ми подхождала

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Възможно ли е да се намери продавач, който продава килограм кокаин лично, а не чрез тъмната мрежа мога да се движа из цяла Европа, но за предпочитане е продавач в Испания или Холандия благодаря ви

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Текущата цена в главния център в Европа за килограм в момента е 30 хил. лв. в Нидерландия/Белгия, 27-8 хил. лв. в Испания.

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Възможно ли е да се намери продавач, който продава килограм кокаин лично, а не чрез тъмната мрежа мога да се движа из цяла Европа, но за предпочитане е продавач в Испания или Холандия благодаря ви

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Това количество продукт не бива да търсите да купите чрез тъмната мрежа, особено не "лично", защото това би се обадило да бъде ограбено или измамено. Това е само моето мнение.
Ако вече сте в бизнеса (предполагам, че сте, ако смятате да си купите килограм), отколкото не би било трудно да попитате някои от вашите колеги, които са в играта, които са дошли от неговите contats да ви даде и в същото време да бъде recomention за двете страни. Най-вероятно това ще бъде начин да имате здравословен дългосрочен контакт.
Ако аз съм на ваше място, това е посоката, в която бих погледнал.
Успех с всичко

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Съмнявам се, че за 8000 лв. ще получите 1 кг добър кокаин