Question Прекурсори на прекурсори *мефредрон*?

awesomesteaks

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте на всички, четох тази публикация
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-mephedrone-in-nmp-large-scale.231/#post-6186
има ли някакъв урок или идеи за това как да се направят прекурсорите на прекурсорите на мефредрон?

2-бромо-4-метилпропиофенон (BK4)
n-метил-2-пиролидон (NMP)
Метил амин 40% aq.soln

Планирам да използвам 1/10 или може би 0,5/10 от всички реагенти за тестване на тази рецепта, за да я тествам.

Някакъв съвет? Благодаря ви.

Reaction score
314
Имате ли опит в областта на синтезите? Можете да си набавите сами 4-метилпропиофенон и метиламин, но най-вече ги купувайте.
NMP се замества с диметилсулфоксид (DMSO), който е доста достъпен, или се използват други разтворители: бензин, толуол, етилацетат и др.

Синтез на 4-метилпропиофенон

Бромиране на 4-метилпропиофенон
Друго бромиране на 4-метилпропиофенон

Синтез на метиламин хидрохлорид.

Last edited:

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2

"можете сами да си набавите 4-метилпропиофенон и метиламин, но най-вече да си го купите." Много полезен пост, мислех, че метиламинът е доста гледан прекурсор, можеш просто да си го купиш? Имаш предвид конкретно в малки количества?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Производството на метиламин е безумно лесно. Няма да намерите видеоклип за това в youtube, като потърсите "methylamine", но ги има. Ето чорбаджията НилРед прави триметиламин, което в общи линии е същият процес. Във видеото той дори дава инструкции как да се произведе метиламин:
.

Или просто можете да си го купите. Вижте продавача "Contantinolus" в частта "Обяви" на този форум.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
По-добре е да използвате 2 бром 4 метилпропиофенон метиленхлорид метиламин 40% и да го разбъркате в стъклена бутилка със сок или водка

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
По-добре използвайте 2 бром 4 метилпропиофенон метиленхлорид метиламин 40% и го смесете в стъклена бутилка със сок или водка