Question Утаяване на утайки 4mmc

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Така че, когато съм Киселината се случва много бързо моментално става много гъста. Проблемът е с червения слой, който се появява след това. Когато се сгъстява за първи път. Той е кремаво жълт. След няколко минути обаче отгоре започва да се появява червен слой? Мисля си, че нямам достатъчно течност, за да вкарам в нея пудрата от меф, а подкиселяването продължава да тече, така че я изгаря, което води до появата на горния червен слой?
Мисля си, че когато за първи път избутва праха, трябва да му даде една секунда и да добави 50-100 ml ацетон и да го разбърка? Преди да се постави във фризера?
Съветите са много ценни.

Attachments

• w5XSBnF3r1.jpg
    w5XSBnF3r1.jpg
    4.8 MB · Views: 120
  • kWjQRGplIV.jpg
    kWjQRGplIV.jpg
    2.9 MB · Views: 90

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Извършвате ли ацидифициране с ацетон на дилутиран хци?
Мисля, че за червения цвят е виновен ацетонът.
Опитайте с 37% hci (ледено студена) без ацетон, използвайте ледено студена dest вода, смесена със свободна основа, и пригответе ледени кубчета с dest вода.
По време на подкиселяването на рм става топло и с помощта на ледени кубчета можете да намалите температурата.
Или използвайте ледена вана и горна бъркалка, защото магнитната бъркалка и ледената вана не работят.
Капвайте киселината с капеща фуния, на всеки 2-3 секунди по 1 капка, докато достигнете ph6 или 5,5.
Би трябвало да работи