Question Наказания за внос на прекурсори?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Здравейте, някой знае ли каква е санкцията в Германия за внос на bmk 5449-12-7?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Не би трябвало да е незаконно, докато знам, че е законно в Китай. А дори и да е незаконно, би трябвало да можете да се измъкнете лесно от него. Стига да си се прецакал здраво. Защо питате?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Да, питам, защото бмк 5449-12-7 вече е включен в списъка. Една приятна алтернатива.

101-39-3 може да се превърне доста добре (теоретично) в P2P с помощта на оксин, h2so4

Искам да тествам това, но не искам да минавам през митницата, ако може да се избегне.

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Сигурни ли сте, че това е 5449-12-7 в списъка му , моята Информация е различна аз сега, че само PMK етил глицидати са забранени.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
За съжаление не е така, обърнете внимание на дребния шрифт, за съжаление на немски език.

Attachments

• q0Lek3ZIWc.jpg
    q0Lek3ZIWc.jpg
    2.3 MB · Views: 21

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Аз говоря и чета перфектно на немски език, има писане на BMK глицидат и се крие CAS номер, но в малките букви надолу се говори и от BMK глицидна киселина, ако е така, тогава е наистина забранено . Това е голям проблем, ако може би китайците имат нов продукт за p2p. Наказанието в моята страна за прекурсори е 3-12 години затвор, не знам колко са в Германия, но бъдете сигурни, че ще бъде затвор.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Добре, благодаря ви, звучи като висока санкция, но добре, ако много хора го знаят според мен е много трудно да бъдем винаги в крак с времето.

Вероятно добър метод е алфа-метилцинамалдехидът, който понастоящем е законно достъпен, широко четен, но все още не е изпитан.

skanderbeg

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Свързах се с моя китайски доставчик. Тя каза, че в склада им е останало малко БМК и очакват нови доставки на БМК, но тя подозира, че БМК е изсъхнал, защото нямат предстоящи доставки на БМК :((( ... Но китайците са хлъзгави змии, ще намерят нов начин и продукт и ще рекламират в рамките на 2-3 месеца максимум.