Мисля, че тук има недоразумение.
Бях предложил определени теми да бъдат видими само за спонсори. на първо място, за да се подпомогне форумът. и на второ място, за да се предотвратят злоупотреби .
<спонсор>такава беше идеята</спонсор>
Почти съм приключил с някои от актуализациите. Ставаме все по-популярни, има повече спам, така че много скоро няма да е достатъчно само да се регистрирате във форума, за да използвате всички функционалности наведнъж. Някои функционалности ще бъдат предоставени като "награда" за активност. Спонсорите и премиум членовете ще могат да разполагат с редица допълнителни функции, включително това, за което говори @Saul.
Ще бъде ли някога в близко бъдеще във форума включен раздел "Пазар", където готвачите ще могат да предлагат синтезирани химически продукти?
Мисля, че това би могло да бъде готино и би имало смисъл, ако продавачите трябва да преминат през система за одит, при която ще трябва да изпратят химикалите на администрацията/водещия екип за прослушване.
По отношение на техническата страна на нещата всичко вече е направено. Но във форума все още не са представени достатъчно доставчици, за да се проведе това.
Както казва Хайзеин, там вътре съществуват толкова много синтези, които струват толкова много пари , плащате и получавате това, от което се нуждаете, толкова просто. От моя гледна точка, ако сте нов в тази индустрия, бих ви предложил да отидете да си купите достъп.
Не мисля, че начинаещите химици ще се заинтересуват от тези синтези. Те по-скоро представляват интерес за търговците и производителите.
Например, за вас е интересен този раздел. Защото в него ще намерите възможност за производство на легален канабиноид.