Question нуждаете се от помощ

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
хора, как е възможно lsd да не бъде заловен на границата или лично да напусна границата на страната с lsd, например, ако поставя двустранна хартия в едното око на портфейла си и сложа lsd между тях, какъв резултат ще се получи и дали lsd Decently се открива като другите наркотици ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Макар че кучетата МОГАТ да бъдат обучени да намират LSD, шансовете да срещнете такова, което е, са минимални.
Тестовете с тампони, които имат по летищата, също могат да го открият, но това е допълнителна опция при закупуването на машината, като повечето са базови модели, които откриват най-популярните наркотици.

Pharmacist487

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
По мое мнение това зависи от агенцията или транспортните услуги, които u използвате. Защото някои изпращат пакетите като приоритетни пакети Whig или без причина те могат да бъдат подправени. Някои използват методи като изпращане на картичка за рожден ден, тъй като тя е е много лека

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
как може да бъде открит благодарение на кучета, след като lsd няма миризма? можете ли да обясните? нещата, които се изпращат в нашата страна като писма, а не като товари, обикновено не се отварят. тъй като в писмото могат да се случат лични частни неща, обикновено се изпращат документи, ако сложа lsd между документите и в писмото няма подутина, не мисля, че ще има проблем, какво мислите, момчета?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Да, мога. всички вещества имат парно налягане, независимо дали имат миризма или не. това означава, че малки частици летят във въздуха, както обикновено. кучешкият нос ще улови една от тези частици и ще каже ХЕЙ, ПОЧАКАЙ МИНУТА и ще подаде сигнал.
Разбира се, в повечето случаи положителният сигнал на кучето се предизвиква от водача чрез някакъв дискретен сигнал или поредица от думи: добро момче, добро момче, казано два пъти или нещо подобно, което кара кучето да алармира и дава повод на водача да ви претърси изцяло.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Сложете го върху гумените мечета и запечатайте отново опаковката, сякаш никога не е била отваряна :). Благодарете ми по-късно! Това е начинът, който много психонавти използват, за да пренасят лсд от ЕС до Азия, което е много рискован маршрут.

Не забравяйте да използвате чисто нови ръкавици (нитрилни, защото и през тях няма да проникне ДНК), за да запечатате пакета, така че по външната страна на пакета да не останат следи от LSD.

В идеалния случай искате да си купите пакет гумени мечета, които можете да получите на летището, от което пътувате, в точния размер... така ще изглеждате просто като поредния турист, който си е купил бонбони в безмитната зона, след като пристигнете в страната на дестинацията

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
разбрах какво казахте, но има един проблем, процесът на вземане на кутия с желирани бонбони и поставянето им в нея трябва да бъде преди летището, така че пакетът трябва да мине през рентген. говоря за проблема преди рентгена, няма ли да привлече внимание по време на транзитното преминаване през рентген, ако някой носи пакет с желирани бонбони със себе си преди международно пътуване? също така, какво казвате за внасянето на lsd в писмо от друга държава? Отворен съм за нови идеи като тази за лсд.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Това, което имах предвид, е да приготвите торбичката с гумички у дома и да я занесете чак в страната на местоназначение.
Познавах хора, които направиха това с много високорискови държави и дори не използваха пропер торбички gummibear, а просто найлонови торбички.

Мисля, че едно писмо също може да свърши работа.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
говориш за инжектиране на LSD в малки мечета? това е умно

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Да, така че едно гумено мече е едно пътуване.

Със сигурност няма да проверят вашите гумички :D :D