Question Имате нужда от помощ в случай 20320-59-6

kwisspeed de Kelog's

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
5
Здравейте на всички, наскоро поръчах масло от Bmk глицидат, cas 20320-59-6. за да прости забавянето на доставката, продавачът ми изпрати и прах 20320-59-6, както и всички стъпки на обработка, които според мен не са правилните. каква според вас е най-добрата техника, която да се използва за получаване на масло А и след това за получаване на амфетамин сулфат. Имам нужда някой да ме насочи стъпка по стъпка, моля. благодаря ви.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1

pARko

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deleted

kwisspeed de Kelog's

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
5
Да, но как...
Моля, би ли било възможно да получим помощ или подробно обяснение от вас.

Благодаря ви

View previous replies…

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Вече ви изпратих теми с ясно обяснение. От какво друго се нуждаете?

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Тази общност е активна от, както виждам, дълго време, така че най-често срещаните въпроси относно производствените етапи вече са направени и са получили отговор. Ако се нуждаете от повече помощ, защото не разбирате нещо от предоставената тема, трябва да попитате за това в коментарите към темата, но първо се уверете, че сте ги проверили, защото може би отговорът е в рамките на отговорите.

Аз не съм уважаващ с това конкретно действие, форумите ще бъдат сринати с едни и същи въпроси, както много теми на Дред, а това затруднява намирането на точна и надеждна информация.

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Аз също съм нов член, но както и вие, и аз получих повикване за внимание от нашия приятел G.Patton, защото отговорих на тема за сключване на сделки.

Той е дългогодишен член, признат от общността като експерт, и само за 2 дни, откакто се регистрирах, ми помогна с много съмнения и фалшива информация, с които трябваше да се справям в продължение на години с местни търговци и клиенти.
Така че, моля, не падайте зле, ако той или някой друг член ви напомни за по-добрите практики във форума, защото те наистина си помагат и се грижат един за друг като членове.
Мисля, че ще откриете, че това е една много близка и приятелска общност, която иска да се подобри, опирайки се на взаимност.