Question Метаквалон - Quaaludes

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Има ли някой друга информация освен синтеза на Quaaludes? Чувам много положителни вибрации от него, но не и много интерси за достъп до.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Наясно съм със синтеза, просто бях изненадан, че човек може да намери достъп до толкова много лекарства на едно място, но няма изводи за Лудес. Виждал съм някои от по-редките химикали, може би няма пари в това? Просто съм любопитен.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
А, добре, съжалявам, разбирам какво имате предвид. Наистина изглежда странно, като се има предвид предполагаемата популярност, която би имал.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Направих квалуди от изотоичен анхидрид и О-толуидин с ацетил ацетон. Съобщеният добив на еровида е 80%. Аз получих най-много 30%, така че следвайки количествата в процедурата, крайният добив беше около ~4g. Реагентите в по-голямата си част са много евтини, но когато дозите са няколкостотин милиграма, става доста трудно да се направят много дози. Поради това цената обикновено е неразумна за повечето. Бих могъл да ги продавам тук, ако достатъчно хора се интересуват и са готови да платят цената.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Много хора, които никога не са опитвали MQ, просто го искат, защото, без да знаят какъв невероятен свещен граал е това съединение, ако е направено правилно, каквото и да е HCL на Freebase. Или пък МИСЛЯТ, че са го опитвали, един от онези боклуци, или твърде слаб, или токсичен, или мутагенен, или предизвикващ конвулсии - това са множество аналози, които не са успели. А този, който работи, а) си играе със собственото ти здраве, за да получиш генна мутация или да завършиш с интоксикация б) удря силно само с 1/6 от необходимата доза MQ. Но това съвсем не е нирвана, дадена от истинската, оригиналната.

Производствените разходи, ако са направени правилно, са около 12-17 щ.д./г. Обикновено се продава за 90 usd/g, като за по-големи количества може да падне до 60. Но има стари изроди, които са му се наслаждавали, когато все още се предлагаше в аптеките - които са готови да платят дори 120-150 usd/g.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Наистина оценявам информативните публикации. Винаги е било в списъка ми с продукти, но съм се притеснявал поради липсата на реномирани партиди, които съм намирал, и отсъствието на обещаващ аналог.

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Това също беше в списъка ми с желания. Чичо ми говореше толкова високо за нея "навремето".

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Чичо със сигурност е прав ;) Искам да кажа, че с 300 mg първо изпитвате удоволствие, което мускулите се топят, преминавайки в напълно отпуснато състояние, след 30-45 минути започва вторият етап, може да се почувствате сънливи за 10 минути и малко замаяни, но притесненията се отмиват от оргазмена топлина, разпространяваща се в тялото ви, като най-доброто от блаженството на опиоидите. Но без досадно кимане. Когато повярвате, че не може да стане по-добре, след 60-70 минути се задейства последният етап, гарниращ с перфектното ви физическо благополучие, много настроение, нежна еуфория - уютната стимулация завършва кръга, достигайки до най-желаното състояние, което може да предложи една дрога (освен ако не търсите пси/дисос ефекти, очевидно). След около 3 часа, след като сте прекарали времето в нирвана, но с много ясен, развлечен ум - без да се събуждате в друга стая, както лесно се случва при бензобластите или силните опиоиди, можете да отидете да спите и да имате най-добрия сън, който бихте могли да си спомните, събуждайки се свежи и напълно удовлетворени от преживяването.

Вероятно чичо би могъл да разкаже истории за нещо, което дори надминава небесното изживяване на MQ, друг клас, който вече никъде не се среща, с изключение на някои почти нулеви рекреационни употреби - добавяйки към изживяването на MQ, допълнително наситени първи 20 минути, даващи скок на еуфория и стимулация като най-доброто от кокаина и най-чистия амфетамин взети заедно - преди да преминат в другите 3 фази, описани по-горе.

В момента съм много зает IRL, но с удоволствие бих поговорил повече по такива теми - идеално би било да е в частна група?

На всички други читатели, които обмислят аналози на MQ: правете каквото и да е, но стойте далеч от NMQ, той наистина може да ви даде безплатен рак (не че със сигурност ще се случи да го опитате един, но все пак между токсичността и неизвестното "колко е твърде много, за да се получи мутагенен ефект", освен че не е като истинския MQ - не е риск, който си струва да се поеме. ММQ ще ви докара конвулсии с > 40-50 мг, не бих ви посъветвал и такъв опит. А ако намерите някой, който твърди, че има истинско и ще го купите, изпратете го на лабораторен тест за ваша собствена безопасност. Моля, останете в безопасност, такива съединения красота могат да бъдат смъртоносни по няколко различни причини, и те не трябва да се разглеждат като "RCs" на други добре познати класове.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Напълно сте прави за аналозите. Направих и опитах меброквалон и меклоквалон и те нямат нищо общо с истинските. Твърде много се страхувах да опитам другите аналози, тъй като има голяма вероятност от припадъци. Изобщо не бих препоръчал аналозите. Има много по-добри лекарства. Истинският метаквалон е добър, но според мен е прекалено раздут. Мисля, че много хора го романтизират само заради рядкостта му и факта, че вероятно не са го вземали от над 30 години. Може би обаче само аз, защото не обичам успокоителни.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38

Разбира се, това винаги е субективно, ако сте за само силни стимуланти, дисони или пси, вероятно не е нещо, което ви привлича толкова много. Но за всеки политоксик, който харесва и възходящи, и низходящи, и заради психологическите и физическите ефекти, които дава, е много трудно да не го хареса, но разбирам мнението ти.

@MadHatter
Известно ли ви е за такива проучвания?

"В настоящото проучване идентифицирахме нов метаквалонов аналог, 2-фенил-3-(п-толил)хиназолин-4(3H)-он (PPTQ), при скрининг на 67 аналога при пет aß2?2S GABAAR подтипа."

"По този начин аналогът 2,3-дифенил-хиназолин-4(3H)-он (PPQ) показа 40-120-кратно увеличение на модулиращата сила в сравнение с MTQ при a1,2,3,4,5ß2?2S GABAAR в теста FLIPR Membrane Potential Blue (FMP), базиран на флуоресценция."

"И накрая, беше показано, че мястото на PPTQ е алостерично свързано с местата, към които са насочени невростероидите и барбитуратите, но не и с високоафинитетното бензодиазепиново място в рецептора a1ß2?2S. В заключение, разработването на високомощен, бионаличен GABAAR ago-PAM чрез фини модификации на метаквалоновия скелет показва, че дериватизацията на това печално известно лекарство от миналото може да доведе до модулатори с различни функционални характеристики в рецепторите."

Last edited:

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Информацията на erowid и различните други, които се намират в reddit и други химически общности, може да е ок за много опитни химици, но не е достатъчно подробна и все пак с някои променливи в играта (въз основа на избраните прекурсори), разходи и неизказани неща, които биха могли да направят живота МНОГО по-лесен, позволявайки на посредствен химик да постигне страхотен синтез с високи добиви. И да има по-малко проблеми в последната, но не по-маловажна част от пречистването - в противен случай крайният продукт да се окаже рак на пикочния мехур, не е наистина целта при опит за създаване на един от най-приятните химикали на старинната фармакология.

Единственото място в света, където все още е фармацевтичен продукт, е Южна Африка, но ISO/контролът на качеството са толкова слаби, че хапчетата в блистерите съдържат О-тулидин и това е една от многото причини хората, които злоупотребяват с тях, да завършат с това заболяване. Един от много малкото случаи в света, в които нелегален синтетичен продукт би бил по-добър от фармацевтичен продукт.

Имам достъп до непубликувана информация, оставена ми от трима различни много квалифицирани химици, които са направили няколко партиди MQ (и мога да потвърдя чистотата му, изпратен на лабораторен тест два пъти) - относно извличането на прекурсорите, които не се контролират, без да се губи време с допълнителни стъпки, много подробно описание на непубликувани или непълни маршрути за алтернативен синтез, както и подробности за прост/ефективен процес на пречистване.

Нямам химическо образование, поради което разбирането ми за това наследство е ограничено. Видях, че модата на MQ "се завръща", макар и засега да се разглежда само като разфасовка в други химикали (wtf, защо - и не, не говоря за NMQ или MMQ, продавани от китайци) и не е на публичната сцена (може би е по-добре така? Мога да си представя бензо наркоманите, които си набавят малко, само защото репутацията му е такава, или тийнейджърите, които са гледали "Вълкът от Уолстрийт" по Нетфликс - и си мислят, че в най-лошия случай, ако вземат още една доза, просто ще заспят или ще изпаднат в бензо взрив - всички знаем, че вероятно няма да свърши така, вместо това с вечен сън) - не ми се иска да споделям информация на този публичен пост - но заинтересовани химици, които искат да постигнат синтез от него, стига да е за лична употреба или просто за споделяне с няколко души, които знаят какво правят - както и някои прекурсори, които мога да дам безплатно (в зависимост от страната ви) - могат да ми пишат.

PS: Нямам научно образование, но не съм напълно глупав - всеки човек, свързан с LE, който трябва да отиде да прави по-добри неща като лов на терористи или педоси, вместо да губи време тук, или всеки случаен wannabe невеж химик, който просто иска прекурсори безплатно - тогава не губете клавишите на клавиатурата си, опитвайки се да се свържете с мен :)

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Вещите, които се продават в Южна Африка, в по-голямата си част са произведени в тайни лаборатории. Също така синтезът е наистина лесен. Можете да си купите всички прекурсори (макар и в малки количества), без на вратата ви да изкочи екип от разузнавачи. Дори и да не можете да се сдобиете с о-толуидин, можете да се сдобиете с ацетил-о-толуидин, който изобщо не се следи. (доколкото ми е известно) Един обикновен рефлукс в HCl ще ви осигури толуидин, но не го правете с антрановата киселина. Ако поръчате достатъчно количество от нея, обещавам, че ще бъдете посетени от федералните служби.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Имате предвид рефлукс с GA киселина и 98% сярна киселина? - може би точно въпросът с антраниловата киселина причинява много проблеми на средностатистическите химици, които се опитват да правят МЗ? Има 2 други начина, които съм документирал, за извличане на киселината с една стъпка от други неконтролирани прекурсори, не съм сигурен за трудните добиви.
Силният ми интерес към това съединение -повече от рекреационни цели (честно казано за мен то е по-добро от няколкото опиоида, включително фенталози и зени, изпробвани досега) - е за оцеляване - поради специфично заболяване на съня/сънищата.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Не, имам предвид само деацетилиране на ацетил-о-толуидин, за да се получи о-толуидин. Той е по-скъп, но трябва да работите с това, което можете да получите. Имам предвид само това за получаване на прекурсорите, а не да се прави "едно гърне". Бих предложил да потърсите действителна помощ, ако имате медицински проблем, но не мога да ви кажа как да живеете живота си. Това е вашият живот и го изживейте както намерите за добре. Бъдете в безопасност и Бог да ви благослови💚

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Благодаря за отговора. О-тулидинът всъщност е много евтин и не е толкова трудно да се получи, поне в ЕС. Аз търся действителна помощ и преминах през безброй лекари и ми предписаха над 120 лекарства - но нищо не подейства досега, освен тези, които споменах :/ Изпратих ви ЛС, за да ви обясня по-подробно историята на заболяването, която предпочитам да не публикувам публично. ако имате друг съвет, не се колебайте да отговорите на ЛС.
Всичко най-добро,

JustFuckMyShitUpFam

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
За всеки, който се нуждае от тези бонбони, ми напишете писмо! :)