Looking for a vendor Methaqualone в Европа

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте,

Често съм чувал, че метаквалонът е лесен за синтез и получаване на прекурсори, но защо никой не го произвежда или продава в Европа?

Деветдесет и девет процента от него идват от Китай или Индия, а контрабандата на метаквалон от тези страни е трудна, особено в моята страна, защото всяка пратка оттам се проверява щателно. В Южна Африка е най-лесно да се сдобиеш с метаквалон; когато се свържеш с дилъра, който прави хапчетата, можеш да получиш дори чист метаквалон на прах. Както споменах обаче, контрабандата е предизвикателство.

Търся връзка за дългосрочен бизнес в европа. Не възнамерявам да го купувам за лична употреба; искам да го продавам под формата на хапчета и да въведа отново куалудите в Европа.

Просто се свържете с мен, ако можете да набавите добри количества и цената ви е добра.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Мисля, че просто няма достатъчно търсене в европа. най-доброто, което можете да направите, ако го искате, е просто да го произвеждате сами.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Познавам един добър химик, но прекурсорите и материалите за тяхното производство са силно наблюдавани в моята страна. И когато внасях прекурсорите от Индия или Китай, можех да внасям контрабандно и метаквалон на прах/таблетки.

Имам нужда от контакт с някой, който може да извършва контрабанда или който доставя от Европа.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ацетил антраниловата киселина от фталов анхидрид или метил антранилат, толуидинът от толуол, а за катализатора може да се използват всякакви неща като PCl3, POCl3, PCl5 или полифосфорна киселина.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Всички ми казват, че е лесно, но никой не иска да продава или да прави квалуди. Значи или не е лесно, или никой не иска да прави пари лол.

Но о толуидинът е силно токсичен, така че се нуждаете от подходящо оборудване, за да не се разболеете от рак.

И повярвайте ми, търсенето е налице. Лесно бих могъл да продавам по 20-30 хил. хапчета на месец. Квалуидите са уникален наркотик, по-добър от бензовете.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Да, разбира се, че търсенето може да е налице, но не мислите ли, че хората просто ще опитат 1 път и след това няма да се върнат? Първо трябва да го прокарате повече в масовия сектор, а след това може да се направят големи пари

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Ръкавици, маска за лице и вентилационен аспиратор? Това не е по-опасно от производството на Al/Hg или други нитросъединения, които се използват в тайни синтези.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Да, Al/Hg е просто на друго ниво, разтворимите живачни соли са РЛ не са за игра, но о толуидин не е толкова лошо. газов капан и респиратор са достатъчни

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 от моите костумари ще го купят директно и повярвайте ми, квалудите ще се разпространят като горски пожар в моята страна

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig тогава отидете за това да направите сума. тя не се нуждае от химик за това

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Човече, това е ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което някога съм искал да правя. Върнете лудите обратно :D Може би догодина! Тази година ще остана да готвя само 4MMC