Question Помощ за метамфетамин?

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Може ли някой с малко повече опит и може би с някакви екстри да ми помогне?
Харесва ми да използвам амфетамин, но бих искал да опитам и да пуша метамфетамин, любопитен съм за потентността!
Но в медиите все говорят за "супер" метамфетамин, който идва от Мексико, защото е направен с P2P вярно ли е, че метамфетаминът, който е направен от P2P, е много много по-силен от метамфетамин, направен от ефедрин хидрохлорид?
И също така казаха, че всички проби, които се изследват, са с чистота над 90 %? Вярно ли е това или е поредната кампания за борба с наркотиците? И тогава последният въпрос е тук някой, който има някакъв наистина мощен +90% метамфетамин за продажба, който изпраща в Европа, бих искал да разбера усещането сам... 🫣😅
Благодаря предварително.
Поздрави,

MisterAnonymous.

yourMomSaysHi

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Метамфетаминът, който имате в Европа, така или иначе се произвежда от мексиканци или се внася от Мексико.
който някога е казал "супер" метамфетамин, може да има спомен за мексиканските "суперлаборатории", за които се сещам, когато мисля за журналисти и сензации. къде чухте за този фес? Не е там, където свършва "супер". Количеството пъти, в които продуктът от p2p синтеза трябва да бъде енантиосепариран, почистен и прекристализиран, е супер неприятно и супер трудоемко, за да се стигне от рацемат до продукт, еднакво мощен в сравнение с обикновеното редуциране на ефедрин: S(+)MA.

Много е вероятно в продукта да има два-три най-изявени режещи агента. Виждал съм резултатите на повече от 10 продавачи на DNM от 2022 г., като всички те твърдяха, че предоставят 99+ процента, лабораторно тестван, неразрязан d-MA, направо от лабораторията. Един от тях наистина беше 96% чист, а всички останали бяха само около 50-70%. За съжаление, в зависимост от метода на анализ, някои от тях дори не се появяват в лошо подбраните аналитични инструменти.

Моето мнение от познаването на хора, които го използват и по двата начина на приложение от десетилетия:

Стойте настрана от опитите за пушене на МА, ако сте щастлив потребител на А. Лесно ще преминете през 5 г на ден, когато 20 мг перорално ще ви стигнат за същия период от време. Хората, които го пушат, няма да спрат. Защото те жадуват за активността, която МА може да разгърне, когато се приема орално. Тя просто не е там, което те потвърждават положително (и вземат още един удар от тръбата). Те продължават. Подобно на крека. Не познавам много хора, които го смъркат, тбх. Може би някой може да каже нещо по този въпрос.

View previous replies…

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Благодаря за съвета, но аз съм достатъчно упорит, за да го изпуша веднъж и това е всичко, точно както веднъж пуших крек и веднъж подкарах чист хероин номер 4, много малко вероятно е да стана роб, просто такъв съм като човек, просто съм любопитен за потентността и след като съм паднал, съм получил това, за което съм дошъл, и няма да се върнаһттр://....

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
И аз мисля, че гордостта има много общо с това един от смъртните грехове номер 1 с куршум, ако помня Библията правилно 🙄😅

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Метамфетамините в европа се произвеждат от мексиканци? Това беше преди 3/4 години, произвеждан от мексиканците по метода al/hg в днешно време в Нидерландия големите производители използват pt/h2 (каталитично хидрогениране), за да направят свободната база, отделно с винена. И продават d-meth. (Някои хора правят процес на рацемизация на L-мета и след това отново го разделят)

И мога да ви кажа, че мексиканците са свършили по-добра работа с Al/Hg!

Чух много оплаквания за метода pt/h2. И много хора могат да кажат, че това е един и същ продукт. Но потребителите усещат разликата.

Аз самият никога не съм го използвал... това е, което чувам от хората, които продават...

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Bro smoked това е за хора, които нямат какво да правят или какво правят с времето или живеят живот без хоби, те мислят, че като просто водна тръба е добре, смъркат го за човек, който не иска да седи на задника вкъщи зад прозорците и... Надявам се, че така разбирате какво имам предвид 🤘

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Да, това е вярно, просто съм имунизиран срещу амфетамин и искам да опитам метамфетамин, ако ще ми върне старото усещане, няма значение дали го пуша или смъркам, но ако кажеш да отида на линия, ще взема съвета ти и ще го последвам 🙏

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Да, знам, но имам нужда или като че ли не знам... без този момент, когато го вземеш и няколко минути плачеш, не е тази магия това, което искам 🙄