Аз съм тук само за отговора. Вчера изчистих малко, като го натроших и го промих в 100% ацетон в моята фуния на Бюхнер, след което кипнах малко дестилирана вода и я разтворих с пипета, докато всичко се разтвори. След това пуснах малко ацетон, за да стане горещ, и го добавих на капки към сместа, която стоеше в тенджерата, в която варих водата (в стил двоен котел), докато стане мътна. След това добавих още няколко капки вода, докато се избистри. След това сложих капачката на буркана и го увих с кърпа, за да се охлади.след няколко часа той отиде в хладилника. Преди лягане го сложих във фризера. Тази сутрин беше замръзнала каша, която не можеше да се отдели, затова я загрех и изпарих цялата течност. Оставих я да се втвърди, изстъргах я от буркана върху фолио и я сложих под електрическа крушка. Това, което имам сега, са аморфни кристални възелчета, но те са загубили 23% от теглото си, имат много по-добър вкус и по-лесно се опияняват.
Обобщение; изплакването с ацетон беше сравнително ефективно, а рекристализацията беше безполезна