Question Соли на метамфетамин hcl към кристали как да?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Хей, така че един от моите приятели брат му даде бутилка с вода, пълна с течност, така или иначе моят приятел ми подава бутилката и казва, че трябва да се изпари
И така, сложих цялото съдържание в чиния от Pyrex и гледах как се изпарява и всичко, което остана, беше някаква бяла сол, която предполагам, че е meth hcl?
Как да го кристализирам? Защото, когато се опитах да я пуша, ми отне много време да се разпадне, а когато се разпадне, е като мъничко, ако има смисъл.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Правилната сричка би приличала много на паяжини, кръгли догади от излъчващи се лъчи. Това, което описвате, по нищо не прилича на метамфетамин hcl.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Съжалявам, че трябваше да обясня по-подробно

така че, когато се опитах да се изпаря, очевидно не съм имал достатъчно познания
Изсипах го в съд и го поставих директно на котлона, което ми остави твърдия продукт сух продукт накрая обаче сигурно съм го нагрял толкова бързо, че крайният продукт беше мътен, а не с кристален вид, така че по грешка налях в него чешмяна вода, за да го разтворя, вместо дестилирана h20
Както и да е, опитах го и определено е продуктът, но има ли начин да се поправи видът му и времето, което му е необходимо, за да се стегне след запалването му?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Извличането на A/B ще допринесе много за постигането на тази цел. В моите файлове имам таблица за смесимост, но по принцип бихте използвали основен химикал, за да неутрализирате HCl и да съберете маслото, което плува отгоре ( това е метамфетаминовата основа), след което да го разтворите в друг разтворител и да прокарате през него газови мехурчета HCl или просто да добавите HCl киселина по капки и да утаите метамфетамина HCl, след което да го рекристализирате

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Възможно е да греша, но мисля, че имате предвид това, което ние в САЩ наричаме "вагонни колела". Обикновено се наблюдават в това, което се нарича идиотичен ефедрин. Това е дрога, която не е приключила с реакцията си, а е била свалена твърде рано. Аз имам предвид метода на червеното р. Истинските метамфетамини, когато се изпаряват, представляват пръстен от дълги остри кристали, насочени навътре към центъра, по целия път около съда. Във вътрешността има кристали с V-образна форма. Това е, което се вижда на повърхността. Отдолу е нещо, което прилича на мокра захар... докато не изсъхне напълно.
Но това е силно хидроскопично. За да се образуват кристалите, които според мен пичът иска... просто разтворете говната си в като топъл спирт, еталов спирт и и съвсем малко дестилирана вода. Достатъчно, за да се разтвори това, което имате. Оставете да престои, докато изсъхне. Не го разстройвайте, докато не изсъхне.
Благодаря ви.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Имах предвид IDIO EPHEDRINE. Проверката на правописа отново ме хвана. Нямах предвид idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Йодоефедрин. Този път сте се сдобили с йод-ефедрин междинен продукт, когато използвате водородна киселина или йодфосфор. Това все още ми прилича на евтилон, но външният вид не е всичко. Понякога вземам изгорелия си метамфетамин, прекарвам ацетон през него и го изсушавам в тиган за пай на печката и изглежда подобно на това, но малко по-лъскаво.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Не казвам, че съм сигурен, че е това... Съгласен съм обаче, че това не е нищо, на което бих се доверил, преди всичко, и освен ако пичът не търси лоша карма, не би трябвало да го пуска на улицата, за да може някой друг да умре от него.🤬 За всичко, което знам, може да си прав за това, което е, но съм сигурен, че сме съгласни, че е по-добре да е в кофата за боклук, отколкото евентуално да нарани някого. Бих бил много предпазлив към задника, който му го е дал. Всеки, който влага време, усилия и риск, за да приготви нещо, със сигурност няма да го даде просто така. Освен ако не иска да те изхвърли от картинката. Това е единствената причина, за която се сещам. Ако някой ми даде нещо подобно, бих го счупил обратно от любопитство. Всеки би го направил. Но ако се върне по този начин? Бих накарал няколко момчета да го разгледат за мен отблизо и лично като. Не знам наистина... Най-малкото, щях да бъда много предпазлив към момчето.
Това е социологическият аспект на бизнеса, който също беше най-труден за мен преди години. Но след две присъди, защото се доверих на някого, ..

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ако това беше евтилон, щяхте да го знаете. Евтилонът има вкус на черно женско биле и няма нищо общо с метамфетамин. Който на мен ми прилича понякога на сяра или йод, но не и на женско биле със сигурност

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Преди няколко седмици някой ми изпрати безплатна проба от евтилон, за първи път го видях на живо. Това определено не е той. Евтилонът не се "отпушва" в никакъв случай. Той се превръща в кафяво аморфно твърдо вещество, напомнящо кехлибар. Няма никакви кристали

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ако просто искате да я направите по-добра, но не изисквате да е "ледена", то можете да я натрошите възможно най-фино и да я изплакнете с ледено студен ацетон. Друг вариант е да излеете върху него врящ безводен алкохол и да го филтрирате горещо. Тогава все пак можете да се опитате да го рекристализирате, но така няма да стане напълно прозрачен.

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Хей, какъв разтворител няма да е най-добрият, тъй като направих още един готвач и крайният ми продукт изглежда така
Вкусът е наистина солен като истински силен lol и разбира се отнема години, за да се счупи обратно в тръбата това е почти само метамфетаминово масло, което се опитах да изпаря и кристализирам какво съм направил погрешно и как мога да поправя? Скоро ще изпратя снимка

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Вероятно това е метамфетамин, направен от етил 2 фенилацетоат (прекурсор на бмк) и редуциран с Al/Hg (почти съм сигурен, защото първия път, когато направих метамфетамин по този начин, резултатът беше същият, изглеждащ, бавно крекинг, а накрая, когато го пушат, някак си се вари ( дестилацията премахва импирите и никога не е имало такъв проблем)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
да, прилича на метамфетамин на p2p. ако случаят е такъв, вероятно няма да получите кристал. Въпреки че днес по принцип успях случайно да кристализирам рацемат на метамфетамин, прилагам снимка на това, бях изумен, никога не съм виждал подобно нещо. Кристализира в продължение на около месец в затворен контейнер при температура около минус 5 градуса по Целзий. Ако имате D-meth, просто го разтворете в алкохол, загрейте го, след това го филтрирайте и го оставете да кристализира бавно. Или опитайте със замразен ацетон. Съществуват много инструкции за рекристализация
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Сега, когато това се върна в емисията ми, това ( оп) определено не е мета. Това е веществото, което Китай продава като химикал за научни изследвания. Това е заменен катинон. Наричат го BU кристал или нещо подобно. Със сигурност е стимулант, убил няколко десетки души. Не знаех за съществуването му, когато това беше публикувано, но съм сигурен, че това, което е на снимките ви, е катинон и определено не е метамфетамин

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Напомня ми на червено р и аз готвя, което не е приключило с реакцията. Няма да се напука обратно при първоначалното изпаряване. Оставете да престои и се връща с всякакви лепкави лепкави неща и кой знае какъв цвят.
Но всички червени р, които някога съм приготвял, се изпаряват обратно на дълги мършави остри кристали, насочени навътре, отвън, докато центърът е клъстер фук от V-образни кристали. Нищо подобно на това, което той показва. Защо изобщо се опитваш да се довериш на някого толкова много, че да му бъдеш морско свинче, нямам представа. Първият червен флаг, той ви го е дал, за да го изпаряватеһттр://....? Ами... и мисли ли, че го е направил от доброта на сърцето си? Ако бях на ваше място, щях да бъда много предпазлива към приятеля ви.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Изглежда доста като метамфетамин със следи от магнезиев сулфат или натриев сулфат или просто бавната кристализация реакционните кристали изглеждат така в моя дълъг опит в производството на метамфетамин по различни начини споменатият от мен прекурсор имаше проблеми с примесите при редуциране, но кой знае, никой не може да идентифицира вещество от снимка ..