Looking for a vendor Прекурсорите на MDMA са напълно законни в САЩ?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Търся алтернативи на пмк глицидатни естери и соли, а в САЩ те вече се наблюдават под някаква форма - от строго незаконни до включени в списъка за специално наблюдение. Те са известни и за моите нужди от сигурност това е проблем.

Така че, наскоро поставиха тези химикали в списъка за специално наблюдение;

метил 2-(1,3-бензодиоксол-5-ил)-3-оксобутаноат (MAMDPA; MDMAPA)

Интересува ме дали някой разполага с етиловата версия на този химикал.

Съществува и неконтролиран прекурсор на амфетамина, аналог на МАПА, но смятам, че МГПА или метил 3-оксо-4-фенилбутриат е напълно законен в САЩ, както и етилов 3-оксо-4-фенилбутриат.

Интересува ме дали е налична метилендиокси версията на метил 3-оксо-4-фенилбутриат или етиловата разновидност.

В противен случай, ако има някакви нови, законни за САЩ химикали, аз също съм отворен за тях. Ако някой може да ме насочи в правилната посока, би било чудесно! Благодаря ви!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Нито една от тях не е " напълно законна" в САЩ съгласно Закона за аналозите. Най-нискокласическият прекурсор на мдма досега е Sassafras albilum. Той е широко достъпен в източната част на САЩ 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Това е много добра забележка. Предполагам, че разглеждам неща, които попадат в обхвата на закона за аналгията, тъй като изглежда, че той не се използва често за преследване. Силно сива зона, ако това има смисъл.

Така че това донякъде преобръща мисленето ми.

Сасафрасът се среща повече на изток, в южната и средноизточната област също го има. Тя е много удобна за химията в личен мащаб. Това и ванилия lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Е, това е федерален закон, което означава, че ще трябва да ви бъде повдигнато обвинение от Деа, а ако ви убедят, това ще бъдат федерални обвинения и федерален затвор. Все пак не бих разчитал, че местната НО няма да им се обади, почти съм сигурен, че ще го направят

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
разгледайте синтеза на собствен мдп2п. можете да започнете от етилванилин