Question Магнезиев оксид, добавен с други оксиди като цинков или калциев

Plantguy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Здравейте аз имам проблеми с намирането на добра информация за алтернативни синтетични реагенти на Гриняр аз започвам с мисълта, че добавянето на други оксиди като цинк и калций в правилните количества по някакъв начин или връзка или нещо друго, което някой знае, евентуално да го разбие. Нямам никакъв опит или познания с Br единственото нещо, което не се чувствах комфортно да се занимавам с него някога "все още не" Аз съм малко заинтересован от натриев бромид, но не газ и мисля, че хлорбензол е готино.
- Наистина не искам да имам един от тези о, дявол, 0 до 700c през прозореца и след това да си мисля, че те е убедил, че току-що си видял и чул същия взрив навън и да отидеш woah wen u see green burning smoke in the air

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Не съм съвсем сигурен какво означава всичко това, но ако не се лъжа, основният функционален аспект на повечето григнарди е алкилна или арилна група, магнезий и халоген ,но особено бромът не е задължително условие. Йодидите и хлоридите също могат да образуват григнарди. Така че фенил, тозил, ксилил, метилпропилбутил - МАГНЕЗИЕВ -БРОНИД, йодиди, хлориди, флуориди, аститиди 🌞

Last edited: