Question Lsd, тъмен прах?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Здравейте, бих искал да знам, дали някой някога е виждал LSD под формата на сив/черен прах? Някой мой познат си поръча малко количество от китайска компания и мисля, че е бил измамен... смесил е 0,22 г в 100 мл IPA, но тестваният не е усетил никакви ефекти след 2-3 капки. Има ли някой идея? Може би е направил нещо погрешно. Но никога не съм чувал за lsd на черен прах.

adbb5clsupplier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Не, контактувам с химическата промишленост на Китай от повече от десет години и никога не съм виждал черен lsd на прах.

adbb5clsupplier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Тук имам продукт, който предизвиква подобен ефект,нов правен продукт,

adbb5clsupplier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
По някои други бизнес причини не мога да публикувам броя на кас

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Преди 10 години черният или тъмният LSD на прах не беше рядкост, чистотата се увеличи значително и цените паднаха след конфликта TGUK VS JOR. Винаги съм наричал тъмното вещество китайски хтал. Един продавач на TMG продаваше китайски LSD каталог, който беше светлокафяв. Не съм сигурен какво имате, но звучи като може би прекурсорен материал. Какво си платил за него? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
I writte you in private...awaitt to you for response..be well.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Моля, посочете името на продукта? шансовете да искам да придобия някои от тях, ако работи добре.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
получих проба от този кафяв прах от китай и се оказа неактивен, може би е някакъв прекурсор??...не знам, моята проба се озова в кофата за боклук. но няколко легитимни доставчици на катинони досега го рекламират както на L.S.D, така и като ald52, поне за мен беше мистериозно, затова поисках проба, резултатът in vitro: неактивен в добре регулирани дози.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD като прах е глупост номер едно. LSD е толкова силен, че се продава като течност