Looking for a vendor ТЪРСЯ ДОСТАВЧИК НА НАСИПНИ МАТЕРИАЛИ (АВСТРАЛИЯ)

1PercentAU

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Здравейте на всички, в момента имаме проблеми с настоящия си доставчик на някои продукти, така че тестваме водата и проверяваме дали някой е в състояние да изпрати големи количества в Австралия на справедливи цени, с добро качество и сигурност.

Търсим:
-КОКАИН
-MDMA
-КЕТАМИН

Сигурен съм, че всички вече знаят, че пазарът в Австралия е много печеливш, по-печеливш от който и да е друг в света, а това означава, че става въпрос за много сериозни пари за всички. Работя в австралийската наркосфера от почти 8 години и съм изградил и поддържам близки отношения с групите и хората, които управляват и контролират пазара на наркотици тук, в Австралия. Ние контролираме по-голямата част от разпространението в Австралия. Контролираме уличните цени на големите количества, контролираме какво се продава и кога се продава и правим това, за да поддържаме фиксирана улична цена, която ни харесва. Имаме голямо влияние върху мотористките групи и много престъпни семейства и организации в Австралия. Ако в Австралия се продава килограм и повече от нещо, ние ще знаем за това.
Аз самият заемам доста висок пост в една от най-големите организации в Австралия. Занимавам се с логистичната страна на нещата и най-вече с финансовите области на бизнеса, включително пране на пари и други важни задачи.

При това положение винаги търсим нови бизнес възможности и хора, с които можем да изградим дългосрочни и ползотворни отношения. От известно време насам имаме проблеми с настоящия си доставчик, цените се увеличиха драстично, конфискациите също се увеличиха, а качеството се влоши. Сега търсим нов източник за определени продукти, които изброих по-горе.

Наздраве!

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Предложих, че имам източника за всичко, от което се нуждаете, но не съм

wingman

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Аз съм в състояние да го прелетя до Аус, ако имате врата в азбучните си агенции.