Question Местоположение на лабораторията

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Здравей, ВВ!

Бях зациклил, докато събирах знания за областта, и тази мисъл ми се въртеше в главата от самото начало.

Къде мога да поставя лабораторията си? Имам голяма параноя, която ме кара да имам добър опсек, но в този случай той ми се стори прекален, някакъв съвет?

Първата ми идея беше да създам малък бункер извън мрежата, за да мога да пека спокойно, но цените на земята и всички тези законни глупости отзад са главоболие.

С любов, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Според мен най-доброто място за скриване е в страната на самолета. Стига да не позволите на параноята да ви завладее и да успеете да запазите хладнокръвие. Никой никога няма да потърси нещо необичайно на обикновено място. Просто се уверете, че прикривате следите си и не причинявате неудобства на околните. Имам една интересна книга, посветена на цялата тази тема. Изпратете ми DM, ако искате да я имате!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Виждам, че това е като концепцията на Грейман, благодаря ви за приноса! Веднага ще ви изпратя dm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
За повечето хора най-доброто място за лаборатория е да не разполагат с такава. Използвайте неспецифично оборудване, когато можете, и използвайте специфичното оборудване, а след това го приберете в задната част на гардероба или някъде, където е трудно да стигнат шпиони. Направете го нещо обикновено. 20-литров реактор? Не, това е стар бойлер, който боклукчията не би взел, пише го точно на кутията. Онзи стар фризер с катинар в гаража? Сложих му ключалка, за да не влизат децата в него, не работи от години, а ключът го загубих преди години.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Замъгляване на инструментите, които бих използвал, за да изглежда нормално, наистина ми харесва тази идея! Благодаря ти, приятелю!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Съгласен съм с Фрит до последната дума. Това не е типът нападение, който искате да поканите и да се опитате да отклоните. Най-добрият случай в този сценарий е, когато се опитат да се хванат за нещо, да бъдат призрачни. Опитайте се да импровизирате и да маскирате всичко като вещи от бита. Изгорете всичко за еднократна употреба, което можете. Опитайте се да държите специфичните неща колкото се може по-далеч, най-малкото ги разглобете, отделете ги добре настрани и се скрийте, доколкото ви е възможно, и се опитайте да имате правдоподобно извинение. Всичко, което се държи наоколо, не бива да е незаконно и определено не трябва да е твърде подозрително, а всичко, което може да се използва заедно, трябва да е в много ниска концентрация, например не разполагайте с шкаф за разтворители в бараката си заради удобството, запазено от леност. Не дръжте в гардероба си всичко, което ви е необходимо за разклащане и изпичане. Очевидни неща, но и за тях не се замисляйте твърде много. Най-добре е да се скриете на видно място. Опитайте се да увеличите количеството и да готвите по-малко, ако това е възможно.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Изключително съм благодарен за приноса, който вие и хората по-горе ми дадохте, идеята за моята лаборатория вече не е толкова мъглява! Оценявам го много.