Question Кристални форми на кетамин

iseeghosts

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Здравейте на всички, приятел ме попита дали кристалите на кетамин могат да се променят в различна форма като свещ или нещо подобно. Той продава кетамин в големи количества, така че целта е да направи пратките по-малко забележими на митницата. Това ще бъде S-кетамин. Той каза, че е направил нещо подобно с мдма и силициеви формички. Може ли да се направи това? Ако да, тогава може ли някой да ме научи?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
стига да можете да го разделите, може да опитате да добавите мастни киселини като палмитинова киселина? или просто да го смесите с палмово масло? не съм сигурен дали ще се задържи под формата на свещи, но това е само идея

iseeghosts

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Да отделите R от S? И така, ако имам чист s ket, как да го рекристилизирам до друга форма?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
просто си мислех да добавя някакво свързващо вещество или емулгатор, както бихте добавили към хапче или сироп или нещо подобно, и да го третирам като восък и да направя свещ

ето информация за рацемизирането на r-кетамин. не можах да намеря точно това, което търсиш, но се надявам, че ще успееш да извлечеш нещо от това :3

• Like
Reactions: vis

iseeghosts

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Когато се опитвам да се регистрирам в сайта, той иска имейл адрес. Не знам дали това е безопасно

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
просто използвайте временен имейл. не е необходимо да го потвърждавате afaik

в сайта има много добри ресурси, аз го използвам, за да отговарям на повечето си въпроси, свързани с химията lol ^^;