Question IV за начинаещи.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Здравейте тук може би доста тъп въпрос 😀 но ми е интересно хора,как си инжектирате метамфетамин или някакъв подобен 4 ммк? Не мога да намеря ясен отговор, така че ще я попитам... съжалявам, ако някои вече са го публикували....

И така, както виждам, някои хора просто смесват стерилна вода с натрошен метамфетамин и след това просто го инжектират директно, безопасно ли е? Или трябва да се добави като някакъв лимунтус или нещо подобно.
Никога не съм използвал IV, просто съм любопитен...ty
Ако някой има опит, моля, ще се радвам, ако можете да споделите опита си

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Никога не съм правил IV, но съм гледал достатъчно Breaking Bad и мога да събера 1 и 1.

Трябва да стерилизирате веществото, като това обикновено се прави чрез разтварянето му (метамфетамин и 4-mmc във вода или лимонена киселина за напр. хероин) и след това се вари на лъжица, така че да заври и да стане безопасно за интравенозно приложение. След това изтегляте течността в спринцовка през памук, за да се филтрират всички твърди частици, и приемате само течността.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Сигурни ли сте, че е необходимо да го приготвите? Не е ли несигурно просто да сложите стерилна вода в него със супстанция? Ти за отговор

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Да, напълно съм сигурен. Просто помислете за това. Продуктът минава през кой знае колко ръце. Може да се реже с кой знае какви вещества, да се загребва с нестерилни предмети в нестерилни торбички. В него ще има бактерии и микроскопични микроорганизми и тези неща няма да бъдат убити от вашата стерилна вода. Трябва да го стерилизирате със спирт (но тогава няма да е добро за интравенозно приложение) или с топлина, следователно трябва да се сготви.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Ооо,това има смисъл 🙂, дали удара ще повлияе на метамфетамин или 4 ммк докато се готви и т.н. може ли да повреди продукта и мога ли да използвам само памучен филтър от цигарата която свивам ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Откъде мога да получа този "лимунт"?🤷 какво прави? Инжектирането на неща направо във вените ви заобикаля много функции за безопасност, вградени в тялото ви. Не е страхотно да се инжектират улични наркотици. Опитвал съм го веднъж, с малко кокаин.
За Бога, да, бих се надявал да е възможно най-хигиенично, доколкото мога да го направя. Варенето не стерилизира нищо, но ще убие живи вируси и бактерии. Представете си инфекцията, която може да получите, като си инжектирате някоя глупост, която е имала десетки страни от третия свят, избършете си задника с гола ръка, ръцете, които го докосват 😱 определено ще се придържат към водоразтворими, изтеглени през памучно топче, без петна в него, в зависимост от това какво е, може първо да го извлека А/Б.....
100 мг кокаин не ме накараха да се дрогирам, когато опитах. Целях се ниско, трябваше да започна с 200 мг.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Лимунтус е лимонена киселина, под формата на прах. Там, откъдето съм аз, можете да си я набавите много лесно на всеки пазар, защото тя често се използва в кулинарията. Вероятно и вие можете да си я купите много лесно, но тя вероятно не се нарича лимунтус.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Уверете се, че използвате чисто оборудване и почиствате мястото на инжектиране със спирт. Кръвните инфекции и други са лоши