Question Твърде рисковано е да поръчате продукт от китайски лаборатории?

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Здравейте, момчета, просто исках да поговоря с вас за фабриките и лабораториите в Китай, има ли голям риск да се поръчат някои лекарства или продукти от тях в европа? като например в северна европа? много хора казват, че от Китай да се поръча в европа е твърде рисковано, но това е реално? нека поговорим малко?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Здравейте,

Да, има много рискове при поръчка от Китай/Индия или която и да е друга държава.

Първи въпрос, всичко зависи от това от коя държава сте, всяка държава има контролни единици "Митнически висок риск". Например Швеция, всички пакети, изпратени от например Колумбия, Еквадор, Китай, Индия и т.н., са "високорискови пакети" поради големия износ на кокаин, хероин, P2nP, BMK-Oil и т.н., така че ще има допълнителни контролни пунктове за документи, контейнери и др.

Вторият проблем е легитимността, без да посетите актуалната компания или да бъдете препоръчани от легитимен източник, няма да знаете легитимността на доставчика или неговите доставки, така че това е високорискова игра. За да разрешите този въпрос, можете да се свържете с възможно най-много доставчици, например от Китай, да се поканите на "одит" и да тествате продукта им на място и да започнете взаимоотношения на място.

Третият въпрос, идентичността, също така внос на незаконни материали, искате да работите под псевдоним и да знаете как работят "черупковите" компании и как да ги създадете, също така доставчикът, с когото имате връзка, трябва да знае как работи вашата "черупкова" компания, за да може да адаптира продуктите си също под "псевдоними", за да не предизвиква подозрения.

Това са само няколко указания, с които да започнете и за които да направите проучване.

С най-добри пожелания

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Благодаря, но знам, че да, съгласен съм с теб, че рискът от хазарт съществува в Китай, но всички знаем, че най-ниските цени са от Китай, и да, разбира се, да получиш правилния контакт, за да работиш с тях, е достатъчно трудно за пратката, да, аз съм в балтийските страни, така че там трябва да проверя наистина внимателно за високорисковите пакети, ако в нашата страна съществуват тези неща с Китай, но да, изглежда е достатъчно трудно да се работи с Китай, а и аз съм частен купувач, нямам компания за лаборатории или химия, така че ще бъде по-трудно, отколкото за някой, който има компания

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Здравейте,

Във вашия случай бих казал, започнете от малки.

В зависимост от това какво искате да направите, да речем да синтезирате амфетамин или MDMA. Започнете със закупуване на необходимите прекурсори от местни доставчици, много прекурсори са законни в балтийските страни и лесно могат да бъдат закупени без рецепта.

След като започнете и почувствате, че това е нещо, в което бихте искали да вложите усилия още повече, тогава започнете да разглеждате различни начини за внос/износ, да го правите безопасно е съвсем различен спорт в сравнение с готвенето.

С най-добри пожелания