Question Легитимен ли е този сайт?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Абсолютно легитимно!

Чудесен доставчик с невероятни цени, особено за стъклени изделия

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Аз самият никога не съм поръчвал от този доставчик, но на пръв поглед изглеждат доста прилично. Те са от Полша, което не ме изненадва. А тези бутилки, които използват, съм ги виждал и преди. Това са стандартните полски бутилки за реактиви, както и европейските ISO бутилки за реактиви за ACS химикали. Компанията е създадена преди години и изглежда изобщо не крие данните си за контакт или фирмата. Мисля, че е законна.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Те са 100% легален бизнес и нямат задкулисни срани :D Това, което ми харесва при тях, е, че предлагат опции за взимане и не задават твърде много въпроси!

Те дори продадоха компанията си преди 2 месеца на друг полски инвеститор и сега работят по интернационализация или поне за по-голямо отваряне към европейските страни.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Хубаво е да се види, че те се разширяват. Макар че се надявам компанията да продължи да бъде базирана в Полша, тъй като там има доста разхлабени закони за химикалите.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Също така знам, че е легитимен, но чух, че не отговарят на имейли толкова лесно

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Опитайте се да установите личен контакт с някой от техните служители.
Общувам само с един човек от тази компания и никога не съм имал проблеми да се свържа с него, също и когато е било спешно и е трябвало да бъде бързо

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Вчера моят ученик ми изкрещя, че съм счупил една сепарева фуния... Може би ще трябва да поръчам нова.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Аааа, това е гадно, човече! Миналата седмица току-що счупих 20L 3 Neck RBF, знам какво е чувството

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Наистина съжалявам да чуя това

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Да, човече, това беше неприятно, но се случва... Случи се, докато го почиствах :/ За щастие имах друг на склад

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Късметлия си... ако има счупено гърло, може да се опитам да го заваря обратно Стъкларството е хоби, което съм сигурен, че имам, но ми липсва подходяща оксиженна горелка и, разбира се, тръби и спирателни кранове и фитинги. Дори не успях да пробвам моя 10L 3n rbf... Все още се чудя коя е най-добрата импровизирана горна бъркалка, мисля да се спра на кухненски миксер, тъй като има няколко степени на скоростта и остава включен.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Да, имах невероятен късмет, че имах още един.

За съжаление целият се появи в центъра на дъното на колбата, така че предполагам, че няма какво да направя, нали? :D :D

Мхммм, виждал съм електронни машини за завинтване, които се използват за нещо подобно, но се чудя защо не се купува директно горна бъркалка?
Проверете във Vevor, предлагат много евтини такива. Ако все пак искате да имате такава само за химически цели (Vevor е предназначена за козметичната индустрия), отидете да проверите в sklep-chemland

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Като жертва на лошото лабораторно оборудване на Вевор не мога да подчертая това достатъчно, не купувайте от тях, техните неща са боклук!
Наскоро си купих вакуумна помпа, която не само не работеше напълно, но и беше с разлято масло навсякъде по вакуумната помпа!
Единствената причина, поради която купих от тях, е, че съм беден новак в областта на химията.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Трябва да призная, че нямам проблеми с оборудването, което купих от тях

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Наистина ли? Какво си купихте, като аз купих само вакуумната помпа?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Имам и комплект от 32 броя, който е идеален за начало, с изключение на факта, че всички те имат фитинги 24\40, следователно са несъвместими с други стандарти (29\32; 14\23; и т.н.), купих два комплекта стойки, които заедно със стъкленицата са доста добри за цената си, вакуумната ми помпа се нуждае от подмяна на маслото. Очаквам с нетърпение да си купя адаптери от 24\40 към 29\32.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Хм Нямам проблеми с оборудването им..

Мисля, че това донякъде може да се очаква, когато се наблюдава ценовият им диапазон... струва ми се разумно, че ротативка за 1500 евро не се представя толкова добре, колкото такава за 15 000 евро

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Мога да ви предложа и laboratoriumdiscounter.nl там има 7% отстъпки от YouTubers като thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Знам това, благодаря ви! но може да има и други, които не знаят...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Това е лудост, трябва да се уверя, че ще използвам тази отстъпка от сега нататък