Съжалявам, че не мога да редактирам съобщението си. ето останалата част от текста ми.
Не се доверявайте на никого. Особено на онлайн продавачите.
Бях измамен 5 пъти и загубих много пари. Има някои съвети, които мога да дам за това.
* Никога не купувайте онлайн. Ако се налага, използвайте услугата escrow. Вероятно те не искат да използват escrow.
* Сделки лице в лице, не давайте пари, докато не проверите нещата.
- Вероятно ще кажат: Ще взема неща от тайника и ще ти ги донеса, дай пари още сега и повече няма да видиш този човек.
- Могат да ви дадат торба с фалшиви неща. помиришете или опитайте, преди да дадете пари.
- Не показвайте парите или портфейла си, преди да проверите нещата. когато сте сигурни на 100 %, тогава дайте пари.
- Понякога казват, че цената е 60 USD, а след това винаги увеличават цената. никога не им позволявайте да правят това.
Аз преживях всичко това. Дори дойдох тук, за да намеря приличен продавач, но не можах. Защото продавачите не се доверяват на никого. Така че трябва да направите същото.
Какво можете да направите?
Опитайте се да намерите човек, който познава някого, единственият начин е това. В противен случай ще се бие въздух.