Question Ако имам група хора и магазин и искам да ги преместя тук, за да купуват чрез BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Ако имам група хора и магазин и искам да ги преместя тук, за да купуват чрез ВВ, за да се чувстват по-сигурни, това ок ли е? В смисъл, че те ще ми купуват може би много, позволено ли им е от първия момент да купуват от мен като нов вендо/продавач?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Съжалявам , но имам още един въпрос. Ако някой публикува тема на тема ''търся синтетични канабиноиди'' , имам ли право да го пренасоча към моя пост на BB drug market , или да му оставя лично съобщение ? Благодаря ви много

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Да, можете. Бих казал, че е необходимо

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Но не забравяйте, че е добро правило, че всички сделки трябва да преминат през ескплоатация във форума. Опитът да подлъжете потребител в каквито и да било месинджъри, за да заобиколите escrow, веднага хвърля върху вас сянката на измамник

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
ние идваме специално за ескроу. клиентите са щастливи с ескроу :)
още един въпрос. Приема ли се нашата политика за препращане ?

# За Европа предлагаме 100% препращане или връщане на парите !

## Извън европейската територия предлагаме само 25% връщане на парите или 25% препращане в случай на загуба или ако са върнати обратно на подателя, вече не могат да бъдат взети. Така пакетът се губи завинаги !

## Не предлагаме повторно изпращане на пакети, изпратени без проследяване!

## Не изпращаме поръчки под 10 г с проследяване!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Затова ще трябва да работите само в ЕС. Що се отнася до всички пратки, изпратени без проследяване и неполучени от купувача, ще направя пълно възстановяване на сумата.

Нашият ескроу гарантира, че купувачът или ще получи стоката, или ще получи обратно парите. Всякакви отклонения от това правило не са окей.