K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 Aug 9, 2024 #1 Имам нужда от заглушител за аларми, не е за кражба, искам го като мярка за сигурност. Ако някой може да ми помогне, ще се опитам да ескплоатирам
Имам нужда от заглушител за аларми, не е за кражба, искам го като мярка за сигурност. Ако някой може да ми помогне, ще се опитам да ескплоатирам
Tovenaar Don't buy from me Resident Language 🇪🇪 Joined Aug 29, 2023 Messages 95 Reaction score 45 Points 18 10 Aug #2 Какви сигнали искате да блокирате? На колко метра? И т.н. и т.н. Трябва да дадете повече информация Upvote 0 Downvote
K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 10 Aug #3 Искам да блокирам алармения сигнал на къщата тук е пълно с банкови къщи с аларми Искам да заема една, за да мога да работя Upvote 0 Downvote
Искам да блокирам алармения сигнал на къщата тук е пълно с банкови къщи с аларми Искам да заема една, за да мога да работя
ireshop Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined Jan 14, 2024 Messages 72 Reaction score 38 Points 18 10 Aug #4 Лоша идея Upvote 0 Downvote