Question Имам нужда от помощ, кой знае N-BOC NORKETAMINE, помощта ви няма да е безплатна

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Имам нужда от помощ, кой знае N-BOC NORKETAMINE, помощта ви няма да е безплатна

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Бих могъл да направя някои изследвания по въпроса. Познавам дехлоркетамин, ако се интересувате от нещо, свързано с него.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Може ли да се използва за производство на кетамин?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Е, това е аналог на кетамин. Той е законен е повечето места и осигурява равностойно, ако не и по-добро "високо".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Хей, току-що го потърсих и в един сайт се казва
"Норкетамин(5) е основен метаболит на кетамин(4), който се произвежда от ензимите на цитохром Р450 в черния дроб. Той се хидроксилира до образуването на (2R,6R)-хидроксиноркетамин. Последното съединение също има обещаваща антидепресивна активност, но се различава от гореспоменатите производни по това, че е неактивно както като анестетик, така и като психостимулант."

Почти съм сигурен, че n-boc норкетамин е производно на норкетамин със защитен пръстен. не знам дали това има някакво въздействие върху функционалността. това ли е, което търсиш, или ти трябва нещо друго? не се притеснявай да ми пишеш

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC означава N-бензилоксикабонил, който наистина е защитна група поради лесното си отстраняване и може да помогне или за моноалкилирането на субстрата, или трябва да се отстрани преди алкилирането. Производното на N-BOC може да не се счита нито за наркотик, нито за прекурсор на някои места, където законът е такъв.