Готов съм да платя за 20 кг оборудване за синтез на а-пвп по проста рецепта

Taiwan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Аз съм тайванец и не разбирам английски език. Използвам преводач, за да разговарям с вас. Имам нужда от просто оборудване и материали за рецепти. Всички те са закупени. Ледът от 1-10 кг етилов ацетат във видеото от моето изследване има само малко количество кристализация при замразяване. Необходимо ми е просто оборудване. Готов съм да платя USDT за рецептата. Благодаря ви.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
154
Deals
23
Здравейте,
Тук не е необходимо да плащате за нищо. Просто започнете своето пътешествие в химията и доведе до успешен синтез, като прочетете някои от основните теми:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...igation-of-laboratory-methods-and-names.1186/
В раздела за често задавани въпроси в лабораторията можете да получите основна информация, след като прочетете интересни теми или неща, с които се сблъсквате в пвп синтез, ще можете да го извършите с успех
Като благодарим на експертите и тяхната работа - можем да имаме знания в едно цяло.
Бих предложил да направите и 1-ви стъпки в изучаването на английски език - много е полезен за разбиране и говорене, преводачите не винаги превеждат правилно:)