S Studenttt Don't buy from me Resident Joined Sep 29, 2022 Messages 42 Reaction score 20 Points 8 Nov 26, 2022 #1 Здравейте, имам нужда от човек с опит в областта на органичната химия, който да може да ми покаже или да ми обясни на прост английски език как да конвертирам хидроксиламин в кетамин
Здравейте, имам нужда от човек с опит в областта на органичната химия, който да може да ми покаже или да ми обясни на прост английски език как да конвертирам хидроксиламин в кетамин
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #2 Какво всъщност искате? Синтетичен път за превръщане на съединение с пет атома във високо сложна органична молекула? Upvote 0 Downvote
Какво всъщност искате? Синтетичен път за превръщане на съединение с пет атома във високо сложна органична молекула?
Zarder Don't buy from me Resident Joined Dec 17, 2022 Messages 39 Reaction score 7 Points 8 02 Jan #3 Знам за термично пренареждане, което може да се извърши от хидроксилимин до кетамин, а не от хидроксиламин. Upvote 0 Downvote
Знам за термично пренареждане, което може да се извърши от хидроксилимин до кетамин, а не от хидроксиламин.