Question Как ще започнете да продавате лекарства?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте. аз съм фармацевт с доста дълго CV.
Много съм любопитен по тази тема и през последната година си мисля за този хипотетичен проблем...
Да предположим, че някой има умения/средства за осъществяване на производство на лекарства в малък мащаб.
Да предположим, че този човек не планира да прави силни неща, а само обичайните рецепти (бензо, барби и т.н.) с първокласно качество (по-малка честота на смъртоносни взаимодействия/т.н.)
Въпросът е:
Как този човек ще започне да продава наркотиците? Какви възможности има и колко е рискът, свързан с всеки вариант?
Да предположим, че той е, подобно на сериала Breaking Bad, мозъчен пич, на когото липсват улични умения са... така че не знае откъде да започне.

Поздрави от западната част на Европа

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Здравейте. На първо място, този човек трябва да се научи как да бъде анонимен в интернет (Ако този човек иска да продава безопасно чрез мрежата). Следващата стъпка е да намери подходящ пазар, където да продава продукти. Той трябва да разбере как да използва анонимни криптовалути, за да получава плащания и да остане в безопасност.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Бих започнал с изучаване на законите на региона, в който планирате да работите. Трябва да разберете правилно правните рискове, преди да започнете да продавате. След това, както каза Патън, проучете анонимното използване на интернет, изпращането и получаването на пратки. Проучете въпросите, свързани с прането на пари. Съберете екип от хора, с които ще взаимодействате в работата си. Организирайте производството, маркетинга, като за целта управлявате собствени сайтове за продажба или използвате местните пазари.

Това е по-лесно, отколкото може да изглежда на пръв поглед

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
към всички правоприлагащи органи това не е признаване на вина.

в един момент бях сравнително голям продавач в даркнет. бих бил готов да споделя всичко, което научих от това, че от непродавач на наркотици се превърнах в прилична по размер операция. отне ми около 4 месеца, за да достигна ниво на продавач и доверие, което според мен е 6 и 5.

Имам снимки за архивиране на повечето от това, обаче те са възстановени от резервно копие на компютъра, така че те са леко разпръснати.

ако се интересувате и сте смъртно сериозни. ще ви помогна.