Търся и се стремя да се сдобия с чист d-meth. Ползвам го вместо метилфенидат или амфетамин в ниска доза, тъй като прави по-малко нервни или напрегнати. За съжаление всички неща на обикновения пазар не са чисти или са рацемични или каквото и да е...
1. И така, някой продава ли тук малко количество d-meth в Германия?
2. Ако не, какъв би бил най-лесният и неусложнен начин да го направя?
3. Видях, че някъде има ампули за инжектиране, които да се продават и които съдържат ефедрин hcl 50mg/ml. Това би ли свършило работа, ако получа примерно 5 г ефедрин хкл? Трябва ли все пак да извлека ефедрина или мога да използвам само съдържанието на ампулата? Искам да кажа, че изглежда, че това е само вода, предполагам.
4. Някой тук продава ли ефедрин hcl или знае линк към магазин (европа). каква е нормалната цена на ефедрина?
5. Четох, че с ефедрин може да се премине направо към d-meth?
6. псевдо или ефе няма да има разлика?
7. Кои химикали са трудни за набавяне и откъде мога да ги получа? Какво ще кажете за фосфора?
8. Необходима ли е стъпка на кристализация? Искам само чист продукт, който след това мога да смеся с вода и след това да дозирам в милилитри за орална консумация. не ми трябват парченца или други неща.
9. какви вещества са крайният резултат и каква е очакваната чистота?
10. какво оборудване ми е наистина необходимо. Не планирам да изграждам лаборатория, тъй като това хоби ми се струва доста опасно :-D
1. И така, някой продава ли тук малко количество d-meth в Германия?
2. Ако не, какъв би бил най-лесният и неусложнен начин да го направя?
3. Видях, че някъде има ампули за инжектиране, които да се продават и които съдържат ефедрин hcl 50mg/ml. Това би ли свършило работа, ако получа примерно 5 г ефедрин хкл? Трябва ли все пак да извлека ефедрина или мога да използвам само съдържанието на ампулата? Искам да кажа, че изглежда, че това е само вода, предполагам.
4. Някой тук продава ли ефедрин hcl или знае линк към магазин (европа). каква е нормалната цена на ефедрина?
5. Четох, че с ефедрин може да се премине направо към d-meth?
6. псевдо или ефе няма да има разлика?
7. Кои химикали са трудни за набавяне и откъде мога да ги получа? Какво ще кажете за фосфора?
8. Необходима ли е стъпка на кристализация? Искам само чист продукт, който след това мога да смеся с вода и след това да дозирам в милилитри за орална консумация. не ми трябват парченца или други неща.
9. какви вещества са крайният резултат и каква е очакваната чистота?
10. какво оборудване ми е наистина необходимо. Не планирам да изграждам лаборатория, тъй като това хоби ми се струва доста опасно :-D
Last edited: