Question Как да намерим клиенти

Bringiton

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Току-що започнах да се занимавам с търговия на улицата, чудя се как да намеря клиенти, които да купуват. Намирам се в САЩ.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Така че улиците са един различен свят в сравнение с онлайн. Бих препоръчал продукт с добро качество. Клубовете са добро място за намиране на купувачи. Трябва да откриете демографската група от хора, които употребяват наркотика, който продавате, и да отидете на местата, които тези хора посещават често. Трябва да ги усетите. Но вашата игра ще бъде от уста на уста. Доставете продукта си на хора, които, надявам се, имат приятели, които употребяват. Не забравяйте да действате с повишено внимание. Един човек под прикритие или информатор би бил гаден, ако му продадете. Но това може да не е основна грижа, докато не станете по-големи

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Полицията често работи под прикритие в барове и нощни клубове. Не бих се опитал да продам нещо на някого, когото не познавам там. Музикални концерти, фестивали, гето. Зависи от това какво продавате. Не бих могъл да продам хероин в бар и не бих могъл да продам кокаин пред приют за бездомни.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Същият въпрос, искам да знам как да намеря клиенти онлайн. Всяка помощ ще ви бъде много благодарна.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Не намирате клиенти онлайн, те ви намират, ако имат къде :)

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Хахах, благодаря

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Онлайн клиентите са различни. Там целта ви е да представите продукта си пред възможно най-много очи. Бих създал магазини за продажба на няколко от основните пазари. Уверете се, че предоставяте страхотен продукт и отлично обслужване на първите си купувачи (всъщност трябва да продължите с това, но в началото е много важно). Може би дори и в някои безплатни. Когато имате някои продажби и добри отзиви, ще дойдат нови клиенти. Безплатни мостри за ревю във форум също са добри

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Изключително съм ви благодарен за любезното ви предложение.(y)(y)